Focus

Linda Evangelista: Μετά τις δεκαετίες στα τούνελ βγήκε στο φως

Linda Evangelista: Μετά τις δεκαετίες στα τούνελ βγήκε στο φως

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Linda Evangelista: Για μια φορά μοντέλο για πάντα μοντέλο. Η λάμψη δεν φεύγει ποτέ

Ύστερα από την περιπέτεια της υγείας της και την παραμόρφωση του προσώπου και του σώματός της έχοντας υποβληθεί σε συνεδρίες CoolSculpting, η Linda Evangelista αποφάσισε να πάρει τη ζωή της πίσω, ξεκινώντας από τον χώρο που λάτρεψε όσο τίποτε άλλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Παίρνοντας την απόφαση να σταματήσει να κρύβεται, δίνοντας πριν από αρκετούς μήνες την πρώτη της συνέντευξη, η Evangelista έκανε δυναμικό comeback και στον χώρο της μόδας. Πριν από λίγο καιρό, συμμετείχε στη νέα καμπάνια του οίκου Fendi, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα αποκάλυψε πως είναι θα είναι το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού μόδας για τον Σεπτέμβριο.

“Δεν μπορούσα να ζω με τον πόνο πια. Ήξερα πως έπρεπε να κάνω μία αλλαγή και η μόνη αλλαγή ήταν να πω την αλήθεια μου”, δήλωσε το μοντέλο, αφού κατάφερε να φτάσει σε συμβιβασμό με την εταιρεία, την οποία είχε μηνύσει για το αποτέλεσμα στο σώμα και το πρόσωπό της. “Αν ήξερα ότι οι παρενέργειες περιελάμβαναν το ότι θα έχανα τον βιοπορισμό μου και θα κατέληγα τόσο καταθλιπτική να μισώ τον εαυτό μου, δεν θα έπαιρνα το ρίσκο”, είπε χαρακτηριστικά η καλλονή.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως οι φωτογραφίες που θα δούμε, δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στην πραγματικότητα, αφού η διάσημη makeup artist, Pat McGrath, έκανε τα μαγικά της με μακιγιάζ και ταινίες που τράβηξαν το πρόσωπό της προς τα πίσω για τη λήψη.

Το αν είναι θεραπευμένη τελείως ως προς την ψυχική της υγεία, η Evangelista δήλωσε πως όχι, αναφέροντας πως δεν κοιτάζεται στον καθρέφτη. Επιπλέον, για την ίδια η επιστροφή στη μόδα, δεν αποτελεί ένα απόλυτα ολοκληρωμένο comeback. “Μου λείπει η δουλειά μου τόσο πολύ, όμως ειλικρινά, τι μπορώ να κάνω. Δεν θα είναι εύκολο. Δεν θα με δείτε με μαγιό, στα σίγουρα. Θα είναι δύσκολο να βρω δουλειές με πράγματα να προεξέχουν από εμένα”, δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments