Κόσμος

Τρας: Η ύφεση δεν είναι αναπόφευκτη – Μπορούμε να αδράξουμε ευκαιρίες

Τρας: Η ύφεση δεν είναι αναπόφευκτη – Μπορούμε να αδράξουμε ευκαιρίες

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τρας: Η υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Λιζ Τρας υποστηρίζει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "The Sun" και δημοσιεύεται, ότι η ύφεση «δεν είναι αναπόφευκτη»

Η υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Λιζ Τρας υποστηρίζει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “The Sun” και δημοσιεύεται, ότι η ύφεση «δεν είναι αναπόφευκτη» και ότι είναι εφικτό «να αδράξουμε ευκαιρίες».

«Ακούμε πολύ συχνά ότι θα υπάρξει ύφεση», αναφέρει η Τρας και συμπληρώνει «Δεν νομίζω ότι είναι αναπόφευκτη». «Μπορούμε να αδράξουμε ευκαιρίες εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο», υπογραμμίζει.

Η Λιζ Τρας προβάλλει στις δημοσκοπήσεις ως το μεγάλο φαβορί απέναντι στον πρώην υπουργό Οικονομικών Ρίσι Σούνακ για να διαδεχθεί τον Μπόρις Τζόνσον στην ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος και την πρωθυπουργία.

Όπως λέει η ίδια, φιλοδοξεί να ηγηθεί μιας «επανάστασης για τις μικρές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες». Και υπερθεματίζει, λέγοντας: «Γιατί να μην προέρχεται από τη Βρετανία το επόμενο Google ή το επόμενο Facebook; Γιατί να μην είναι μια βρετανική εταιρεία;»

Η Τρας υπόσχεται τεράστιες φοροελαφρύνσεις, ενώ ο αντίπαλός της στην κούρσα για τη διαδοχή του Μπόρις Τζόνσον θέλει πρώτα να μειώσει τον πληθωρισμό που αποδυναμώνει τα βρετανικά νοικοκυριά.

Τα μέλη του Συντηρητικού Κόμματος έχουν προθεσμία έως τις 2 Σεπτεμβρίου προκειμένου να επιλέξουν με επιστολική ψήφο τον νέο ηγέτη τους. Ο διάδοχος του Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να ανακοινωθεί στις 5 Σεπτεμβρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments