Lifestyle

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο Σπύρος Μαρτίκας την ταίζει στο στόμα ψάρι

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο Σπύρος Μαρτίκας την ταίζει στο στόμα ψάρι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Βρισηίδα Ανδριώτου: Δείτε τα stories που ανέβασε ο φαρμακοποιός να μαθαίνει στο μοντέλο να τρώει ψάρι

Συνεχίζουν να ζουν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής του, ο Σπύρος Μαρτίκας και η σύντροφός του, Βρισηίδα Ανδριώτου που γνωρίστηκαν μέσα απότο survivor και από τότε είναι αχώριστοι.

View this post on Instagram

A post shared by Spiros Martikas (@spirosmartikas)

Καθημερινά αναρτούν βίντεο στο Instagram από την τέλεια σχέση τους χθες δημοσίευσαν ένα που φαίνεται να προσπαθεί να κάνει τη σύντροφό του να φάει με το ζόρι ψάρι. Όσο την ταΐζει, η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται να μην το απολαμβάνει αλλά να δυσανασχετεί.

Φίλη τους, απαθανάτισε τη στιγμή και τα βίντεο ανέβηκαν αργότερα στο προφίλ του πρώην παίκτη του Survivor. Στα κλιπ που ανάρτησε, ο Σπύρος Μαρτίκας έγραψε, μεταξύ άλλων: «Μαθαίνουμε να τρώμε σήμερα».

Δείτε αναλυτικά τα stories

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγες ημέρες η Βρισηίδα Ανδριώτου ανακοίνωσε στους ακόλουθούς της ότι αφήνει το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη για να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα.

Ειδικότερα, έκανε ένα Q&A μέσα από το προφίλ της, στο οποίο ένας από τους ακόλουθούς της τη ρώτησε, αν σκοπεύει να αφήσει το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζούσε μόνιμα μέχρι τώρα.

Σε αυτή την ερώτηση, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε: «Ναι, πρέπει. Θα μένω πλέον Αθήνα. Το να έχω ένα ενοικιαζόμενο σπίτι εδώ δε με συμφέρει οικονομικά πρώτον και δεύτερον ανήκει στο παρελθόν μου. Το οποίο πρέπει και θέλω να αφήσω πίσω. Ξεκινάω μια υπέροχη καινούργια ζωή στην Αθήνα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments