Focus

Η αλήθεια για τον γάμο του Steve και της Marjorie Harvey

Η αλήθεια για τον γάμο του Steve και της Marjorie Harvey

Πηγή Φωτογραφίας: Essence

Ο Steve και η Majorie Harvey ήταν και οι δύο στο παρελθόν παντρεμένοι

Εμβληματικό κόμικ, βραβευμένος τηλεοπτικός οικοδεσπότης, συγγραφέας μπεστ σέλερ και καθιερωμένος συγγραφέας, ο Steve Harvey έχει, κάνει μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με τη βιογραφία, ο Steve έκανε το μεγάλο του διάλειμμα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν προσλήφθηκε για να παρουσιάσει το “Showtime at the Apollo”. Θα συνέχιζε να φιλοξενεί τα «Family Feud», «Celebrity Family Feud» και «The Steve Harvey Morning Show».

View this post on Instagram

A post shared by Marjorie Harvey (@marjorie_harvey)

Και, φυσικά, είναι περίφημος οικογενειάρχης. Ο πατέρας των επτά παιδιών έχει παντρευτεί τρεις φορές και αυτός και η τρίτη σύζυγός του, η Μάρτζορι Χάρβεϊ, συνεχίζουν δυναμικά από το 2007. «Μακάρι κάθε γυναίκα να βρει μια αδελφή ψυχή που είχα την ευλογία να βρω», είπε κάποτε η Μάρτζορι. “Αυτός είναι πραγματικά ο καλύτερός μου φίλος… Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον και αναδεικνύουμε το καλύτερο από τον άλλον, οπότε είναι μια όμορφη σχέση σε όλους τους τομείς”

Ο ένας είναι για τον άλλον. Πάρτε, για παράδειγμα, το χάος που συνέβη όταν ο Steve διάβασε το λάθος όνομα στον διαγωνισμό Miss Universe του 2015. «Είσαι Stand Up Man και A True Class Act με τον τρόπο που βγήκες στη σκηνή σε ζωντανή τηλεόραση και ανέλαβες την πλήρη ευθύνη μόνη σου», έγραψε η Marjorie στο Instagram. «Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η γυναίκα σου!» Ο Steve και η Marjorie δεν διστάζουν να μας αφήσουν να μπούμε στη ζωή τους, και η ιστορία του γάμου τους αποδεικνύει ότι σίγουρα αξίζει να δώσετε σε κάτι μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Steve και η Marjorie Harvey είχαν μια πολύ χαριτωμένη πρώτη συνάντηση

Μπορεί τώρα να είναι πέντε φορές νικητής του Emmy, αλλά κάποτε, ο Steve Harvey ήταν απλώς ένας ανερχόμενος κωμικός που έπαιζε σε μικρά κωμικά κλαμπ στο Μέμφις τη δεκαετία του 1980. Και ήταν κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις παραστάσεις που ο Steve έβαλε για πρώτη φορά τα μάτια του στη γυναίκα που θα γινόταν η τρίτη σύζυγός του: Marjorie Harvey (το γένος Bridges). «Άργησα και σκέφτηκα ότι θα μου ζήταγε τον λόγο», αφηγήθηκε η Μάρτζορι το 2018. «Επιτέλους συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να πει κάτι, είπε, «Α, συγγνώμη. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή, αλλά θα την παντρευτώ».

Λίγο μετά την πρώτη συνάντηση του Steve και της Marjorie, οι δυο τους κατέληξαν μαζί. Αυτή η πρώτη προσπάθεια απλά δεν προοριζόταν να γίνει καθώς τα πράγματα  για τον Steve έγιναν χειρόετρα. «Έγινα άστεγος και έτσι βγαίναμε μόνο για ένα χρόνο, και δεν είχα τα χρήματα, οπότε δεν γύρισα ποτέ πίσω για να τη δω», εξομολογήθηκε ο Steve κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της σειράς «Family Feud». Όταν ο Steve έκανε το μεγάλο διάλειμμα με το “It’s Showtime at the Apollo”, η Marjorie ήταν ήδη παντρεμένη, που σημαίνει ότι δεν μπορούσαν πλέον να είναι μαζί.

Αυτό όμως δεν ήταν το τέλος του δρόμου για το ζευγάρι. Ο Steve και η Marjorie επανασυνδέθηκαν το 2005 και παντρεύτηκαν το 2007 — δύο χρόνια μετά τον δεύτερο κύκλο σχέσης τους και περίπου δύο δεκαετίες μετά την πρώτη τους συνάντηση.

Ο Steve και η Majorie Harvey ήταν και οι δύο στο παρελθόν παντρεμένοι

Σύμφωνα με το Parade, ο Steve Harvey παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, Marcia Harvey το 1981, αλλά ο γάμος ήταν βραχύβιος, με τους δυο τους να παίρνουν διαζύγιο το 1994 και να συνεχίζουν αντίστοιχα. Ενώ πολλά δεν είναι γνωστά για την ερωτική ζωή της Marcia, καθώς έκτοτε διατηρεί χαμηλό προφίλ, ο Steve σαφώς δεν εγκατέλειψε την αγάπη – ή τον γάμο.

Ο Steve γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του Mary Shackelford το 1989, αλλά μόλις το 1996 – μετά το διαζύγιό του από τη Marcia – παντρεύτηκαν. Όπως και ο πρώτος του, ο γάμος με τη Μαίρη ήταν βραχύβιος, μόνο που αυτή τη φορά, ο χωρισμός ήταν γεμάτος δράματα. Μετά τον χωρισμό τους το 2005, η Shackelford κατηγόρησε τον Steve ότι την απάτησε και την άφησε άπορη κατά τη διάρκεια της ένωσής τους. Ωστόσο, ένας δικαστής έκτοτε έκρινε τους ισχυρισμούς ως ψευδείς το 2011, σύμφωνα με την Daily News. Αυτή ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου που ήταν η νομική διαμάχη μεταξύ του Στιβ και της πρώην συζύγου του.

Και ακριβώς όπως ο Steve, η Marjorie είχε επίσης παντρευτεί στο παρελθόν δύο φορές. Η Per Radar, ο πρώτος της σύζυγος, Jim L. Townsend, έλαβε χάρη από τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα το 2017, μετά από 26 χρόνια φυλάκισης για απόπειρα αγοράς 90 λιβρών κοκαΐνης. Ανατρέχοντας στη σχέση του με τη Μάρτζορι, ο Τάουνσεντ είπε στην Globe: «Ήμασταν νόμιμα παντρεμένοι όταν με συνέλαβαν. Ζούσαμε στο Μέμφις και είχαμε μια υπέροχη ζωή μαζί». Σύμφωνα με το Radar, ο δεύτερος σύζυγος της Marjorie, Donnell Woods, εξέτισε πάνω από δύο χρόνια φυλάκιση για διακίνηση ναρκωτικών.

Μιλώντας το 2009, ο Steve αποκάλυψε στο “Good Morning America” ​​ότι ο ίδιος και η Marjorie αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τον όρο “θετά παιδιά” επειδή δεν αισθανόταν σωστό για την οικογένειά τους. “Ποτέ δεν αναφέρομαι στη μικρότερη κόρη μου ως θετή κόρη μου. Είναι κόρη μου”, εξήγησε. “Δεν θέλω να νιώθουν αποξενωμένοι όταν τους παρουσιάζω.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments