Focus

Η περιουσία της Demi Moore: Πώς τα κέρδισε

Η περιουσία της Demi Moore: Πώς τα κέρδισε

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail

Η Demi Moore έχει παντρευτεί τον τραγουδιστή Freddy Moore, τους ηθοποιούς Bruce Willis και Ashton Kutcher.

Η καθαρή περιουσία της Demi Moore είναι αξιοσημείωτη. Είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, παραγωγός ταινιών και ακτιβίστρια. Έχει κάνει τηλεόραση και ήταν στη σαπουνόπερα General Hospital στις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Πιο πρόσφατα, εμφανίστηκε στα Empire (2016-2017) και Brave New World (2020). Ωστόσο, κυρίως, η Μουρ έχει παίξει για πέντε δεκαετίες ταινιών.

Η Demi Moore έχει παντρευτεί τον τραγουδιστή Freddy Moore, τους ηθοποιούς Bruce Willis και Ashton Kutcher. Ωστόσο, αυτοί οι γάμοι τελείωσαν. Η Μουρ έχει τρεις όμορφες κόρες με τον δεύτερο σύζυγό της, τον Γουίλις. Η καθαρή περιουσία της Demi Moore έχει πολλούς παράγοντες που συμβάλλουν. Από τις ταινίες μέχρι την παραγωγή, από τα απομνημονεύματά της μέχρι το διαζύγιο, έχει κάνει εξαιρετική διαχείριση των οικονομικών της.

Ωστόσο, έχει κάνει εκατομμύρια από άλλες ταινίες, όπως:

  • 3 εκατομμύρια δολάρια για το A Few Good Men (1992) μαζί με τον Tom Cruise.
  • $5 εκατομμύρια για την Indecent Proposal (1993) με τους Robert Redford και Woody Harrelson.
  • 6 εκατομμύρια δολάρια για το Disclosure (1994) με τον Michael Douglas.
  • 7 εκατομμύρια δολάρια για το The Scarlet Letter (1995) με τους Robert Duvall και Gary Oldman.
  • 7 εκατομμύρια δολάρια για το The Juror (1996) με τον Joseph Gordon-Levitt.
  • 11 εκατομμύρια δολάρια για το G.I. Jane (1997) – επίσης παραγωγός.

Παραγωγός ταινιών

Αν και τα ακριβή νούμερα είναι άγνωστα, η Demi Moore παρήγαγε κυρίως την τριλογία του Austin Power με εισόδημα ζωής πάνω από 473 εκατομμύρια δολάρια.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Ο Μουρ έχει άλλες έξι τίτλους παραγωγών στο IMDb.

Τα απομνημονεύματά της

Η Demi Moore έκλεισε μια συμφωνία βιβλίου 2 εκατομμυρίων δολαρίων και κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της Inside Out.Η Μουρ άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ στα εφηβικά της χρόνια και έχει συμμετάσχει σε πολλά εξώφυλλα διεθνών περιοδικών μόδας. Η  Μουρ έγραψε τρία τραγούδια μαζί με τον πρώην σύζυγό του Φρέντι Μουρ. Εμφανίστηκε επίσης σε ένα μουσικό βίντεο για το κομμάτι της μπάντας του (The Nu Kats) “It’s Not a Rumor”. Συνεχίζει να λαμβάνει επιταγές δικαιωμάτων για τη συγγραφική της δουλειά (1980-81).

Ακτιβισμός και Φιλανθρωπίες

Η Demi Moore είναι μια πολύ γνωστή ακτιβίστρια και φιλάνθρωπος που ίδρυσε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με τον τότε σύζυγό της Kutcher το 2009. Τελικά, έγινε το Thorn: Digital Defenders of Children.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Η αποστολή είναι «να διαταραχθεί και να εξαλειφθεί η ληστρική συμπεριφορά όσων κακοποιούν και εμπορεύονται παιδιά, βιάζουν  παιδιά ή δημιουργούν και μοιράζονται παιδική πορνογραφία». Η Μουρ έχει κάνει δωρεές σε τουλάχιστον 15 επιβεβαιωμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των UNICEF, Free The Slaves, Coalition to Abolish Slavery and Trafficking, Healthy Child Healthy World, Raising Malawi, American Foundation for AIDS Research, All Day Foundation, Chrysalis και Artists for Peace and Justice . Τα ακριβή ποσά είναι άγνωστα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments