Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε τον Σαντ Ρος

Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε τον Σαντ Ρος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Ο Χάουαρντ Σαντ-Ροος είχε ενημερωθεί από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού Ντέγιαν Ράντονιτς

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ροος είχε ενημερωθεί από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού Ντέγιαν Ράντονιτς και σήμερα [24/8] οι «πράσινοι» αποχαιρέτησαν και επισήμως τον Κουβανό γκαρντ.

«Σε ευχαριστούμε και καλή επιτυχία στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σου,» ανέφεραν οι «πράσινοι» σε ανάρτησή τους στο Twitter.

Εργομετρικές εξετάσεις για τρεις

Οι Ντέρικ Ουίλιαμς, Άντριου Άντριους και Λευτέρης Μαντζούκας πήραν σειρά για τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις στον Παναθηναϊκό. Οι τρεις παίκτες των «πρασίνων» μετέβησαν το πρωί της Τετάρτης (24/8) σε κέντρο αποκατάστασης & αποθεραπείας και υποβλήθηκαν σε όλα τα απαραίτητα τεστ, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Πρώτη συγκέντρωση στον Παναθηναϊκό

Την πρώτη του συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού του «τριφυλλιού», Ντέγιαν Ράντονιτς, οι «πράσινοι» συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ, χωρίς βέβαια τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές Ομάδες (Γιώργος Παπαγιάννης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Μάριους Γκριγκόνις).

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, μεταξύ αυτών οι νεοαποκτηθέντες Άντριου Άντριους, Ντέρικ Γουίλιαμς και Αρτούρας Γκουντάιτις, προπονήθηκαν ατομικά σε γκρουπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments