Trash

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Θα είναι ο επόμενος Bachelor

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Θα είναι ο επόμενος Bachelor

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Μου το έχουν πει πάρα πολλές φορές, θα είχε πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικά»

Με ένα Q&A επέστρεψε στο Instagram μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απαντώντας σε ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι του.

View this post on Instagram

A post shared by Κωνσταντίνος Εμμανουήλ (@konstantinosemmanouil_official)

Μέσα από μία ανάρτησή του, ο πρώην παίκτης του Survivor, κλήθηκε να απαντήσει στο εάν θα  είναι ο επόμενος Bachelor να τον διεκδικούν 12 κορίτσια.

O makeup artist απάντησε στον χρήστη του Instagram που τον ρώτησε, μέσω ενός βίντεο. Σε αυτό ακούγεται να λέει ότι:

«Μου το έχουν πει πάρα πολλές φορές, θα είχε πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικά και ναι γιατί όχι; Θα ήθελα να ήμουν ο επόμενος Bachelor».

Ξεσπάει ξανά κατά της Μαρίας Αντωνά – «Πραγματικά ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη»

Ο «πόλεμος» μεταξύ του ζευγαριού και του γνωστού make up artist ξεκίνησε όταν ο ίδιος είχε αναφέρει πολλές φορές δημόσια κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης πως η Σοφιάννα και ο Άρης συχνά απομονώνοντας από τους υπόλοιπους παίκτες και υπονοούσε πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε πως έχασε πολύ χρόνο και δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο μαζί της.

«Κώστα συνέχισε έτσι, μην ακούς καμία τυχάρπαστη που προσπαθεί να πάρει λίγη δημοσιότητα», του έγραψε κάποιος ακόλουθός του κι εκείνος βρήκε την ευκαιρία του να πει όσα ήθελε αναρτώντας ένα σύντομο βίντεο στα story του.

«Λοιπόν, τώρα αυτό είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα, που είπες. Πραγματικά ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη τις τελευταίες ημέρες, αλλά είμαι ένας τύπος που όταν με προσβάλεις, όταν μου επιτίθεσαι και προσπαθείς να πάρεις δημοσιότητα μέσα από εμένα, δεν θα το κλείσω. Θα μιλήσω. Και για να κλείσει το θέμα, θα ήθελα να σου πω ότι εγώ τόση αγένεια από γυναίκες και τόση έπαρση, ηγετιλίκια, σταριλίκια από ανθρώπους που είναι πολύ ψεύτικοι δεν τα γουστάρω καθόλου και τους βάζω όλους στη θέση τους», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά στο video.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments