Lifestyle

Η νέα κοπέλα του Pique, Clara Chia Marti, τρολάρει τη Shakira καθώς χορεύει το τραγούδι της «Te Felicito»

Η νέα κοπέλα του Pique, Clara Chia Marti, τρολάρει τη Shakira καθώς χορεύει το τραγούδι της «Te Felicito»

Πηγή Φωτογραφίας: The News Glory

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό ότι έχει νέα κοπέλα.

Μετά από περισσότερα από 11 χρόνια μαζί, ο ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ και η μουσικοχορευτική Σακίρα αποφάσισαν να τα τραβήξουν χωριστούς δρόμους αφού ο σταρ της Μπαρτσελόνα κατηγορήθηκε για απιστία. Ο χωρισμός τους έγινε πρωτοσέλιδο και συνεχίζει να το κάνει. Λόγω των συνεχιζόμενων νομικών διαδικασιών, δεν φαινόταν ότι οι δυο τους θα μπορούσαν να επικεντρωθούν σε οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, ξαφνικά, τα μέσα ενημέρωσης ενημερώθηκαν για τη νέα κοπέλα του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

View this post on Instagram

A post shared by CLARA MARTÍ (@_clara_chia_marti)

Αντί να περιμένει παθητικά να διευθετηθούν τα ζητήματά του με την πρώην σύζυγό του, ο Ζεράρ Πικέ πήρε την απόφαση να αξιοποιήσει στο έπακρο τη νέα του ελευθερία. Ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να είναι ο μόνος που προσθέτει περισσότερο άγχος στη Shakira καθώς ένα νέο βίντεο δείχνει την Clara Chia Marti να χορεύει σε ένα από τα τραγούδια της.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό ότι έχει νέα κοπέλα. Πήρε την Clara Chia Marti σε μια συναυλία του Dani Martin, και έτσι έγινε γνωστή στον κόσμο, με αποτέλεσμα το διαδίκτυο να τρελαθεί μαζί του. Έχει επίσης αναφερθεί ότι ο Ζεράρ Πικέ είπε στους φίλους και την οικογένειά του για τη νέα του σύντροφο.

Εάν αποδειχτεί ένοχη, η δημιουργός του Waka Waka αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και οκτώ ετών επειδή φέρεται ότι αμέλησε να πληρώσει στην ισπανική κυβέρνηση φόρους 15 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ 2012 και 2014. Λόγω του χάους που επικρατεί στη δύσκολη θέση της τραγουδίστριας, η Shakira ήδη υπομένει «απαίσια αϋπνία και ανησυχίες» που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας στο μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments