Focus

Luciano Pavarotti: Είναι και επίσημα το ονομά του στο Walk of Fame, 15 χρόνια μετά το θάνατό του

Luciano Pavarotti: Είναι και επίσημα το ονομά του στο Walk of Fame, 15 χρόνια μετά το θάνατό του

Πηγή Φωτογραφίας: Seven Days

Luciano Pavarotti: Την αποκάλυψη του αστεριού στο Walk of Fame συνόδευε η αμερικανική πρεμιέρα δύο ιταλικών οπτικοακουστικών μαρτυριών που αποκαταστάθηκαν από την Cineteca di Bologna

Ακόμα ένα αστέρι προστέθηκε στη Hollywood Boulevard του Λος Άντζελες, αυτή τη φορά με το όνομα του διάσημου τενόρου Luciano Pavarotti. To αστέρι αποκαλύφθηκε στις 24 Αυγούστου, σε μια τελετή που μεταδόθηκε μέσω live streaming.

View this post on Instagram

A post shared by Luciano Pavarotti (@lucianopavarotti)

“Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ τον πατέρα μου σε αυτή την όμορφη περίσταση. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο θα ήθελα να ήταν εδώ”, δήλωσε η κόρη του Christina Pavarotti, ενώ ο μουσικός διευθυντής της Όπερας του Λος Άντζελες James Conlon, ο οποίος ήταν επίσης παρών στην τελετή, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η απίστευτη διασημότητα του τενόρου σε όλο τον πλανήτη, ξεπερνούσε πολύ τα όρια της όπερας. Πέρα από το αστέρι στο Walk of Fame, ο δήμος του Λος Άντζελες απένειμε επίσης στον Luciano Pavarotti, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 6 Σεπτεμβρίου 2007, το “City Resolution” – τη μεγαλύτερη αναγνώριση που μπορεί να απονείμει μια αμερικανική πόλη σε κάποιον για να τιμήσει το καλλιτεχνικό, φιλανθρωπικό ή ανθρωπιστικό έργο του.

Την αποκάλυψη του αστεριού στο Walk of Fame συνόδευε η αμερικανική πρεμιέρα δύο ιταλικών οπτικοακουστικών μαρτυριών που αποκαταστάθηκαν από την Cineteca di Bologna: το Messa da Requiem του Βέρντι, ένα έγγραφο του 1970 που διατηρήθηκε στα αρχεία της Rai Teche και μια επιλογή πέντε κομματιών από το τελευταίο από τα τρία ρεσιτάλ που έκανε ο Pavarotti ως σολίστ στη Σκάλα το 1983.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments