Focus

Ο γιος της Garcelle Beauvais μιλάει για τα αρνητικά σχόλια: «Θέλω απλώς να είμαι ένα κανονικό παιδί»

Ο γιος της Garcelle Beauvais μιλάει για τα αρνητικά σχόλια: «Θέλω απλώς να είμαι ένα κανονικό παιδί»

Πηγή Φωτογραφίας: Essence

Η Garcelle Beauvais μοιράζεται ένα μήνυμα που έγραψε ο 14χρονος της, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει διαδικτυακές επιθέσεις από τους θεατές του «RHOBH» καθώς προβάλλεται αυτή η σεζόν

Η Garcelle Beauvais μοιράζεται ένα ισχυρό μήνυμα από τον έφηβο γιο της αφού αντιμετώπισε παρενόχληση από τους θεατές των Real Housewives του Beverly Hills στο διαδίκτυο.

Σε ένα Instagram Story που κοινοποιήθηκε την Τετάρτη, η Garcelle δημοσίευσε ξανά ένα μήνυμα από τον Jax, ένα από τα 14χρονα δίδυμά της, ως απάντηση στα σκληρά σχόλια που λαμβάνει στο διαδίκτυο καθώς η 12η σεζόν της σειράς συνεχίζει να προβάλλεται.

View this post on Instagram

A post shared by Garcelle Beauvais (@garcelle)

«Λοιπόν, θα ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας ότι είμαι ακόμα παιδί και θέλω να μην με βλέπουν ως πλήρως ώριμο ενήλικα, γιατί δεν είμαι τέτοιος. Αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη μου εβδομάδα στο γυμνάσιο και, αντί να το απολαμβάνω όπως τα περισσότερα παιδιά στο σχολείο μου, πρέπει να αντιμετωπίσω την επίθεση στα social media», έγραψε.

Ο Τζαξ σημείωσε ότι «δεν εγγράφηκε σε αυτήν την εκπομπή, ούτε έχω καμία σχέση με το δράμα της σειράς».

«Θέλω απλώς να είμαι ένα κανονικό παιδί», παρακάλεσε, εξηγώντας ότι ο λογαριασμός του στο Instagram είναι για τους συνομηλίκους του και «όχι για τη δημοσιότητα ούτε για το βλέμμα του κοινού».

«Ωστόσο, οι μεσήλικες γυναίκες που μου στέλνουν ανεπιθύμητα μηνύματα με ρατσιστικά και χυδαία σχόλια για την οικογένειά μου δεν είναι αυτό που περίμενα για την πρώτη εβδομάδα του γυμνασίου μου».

Ο Jax είπε ότι θα έκανε τον λογαριασμό του στο Instagram ιδιωτικό και ευχαρίστησε τους θαυμαστές που τον στήριξαν.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, πολλά μέλη του καστ του RHOBH μίλησαν εναντίον των μισητών σχολίων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο.

Το The Real Housewives of Beverly Hills προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 8 μ.μ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments