Πολιτική

Μιχάλης Κατρίνης για τις παρακολουθήσεις: Το ΠΑΣΟΚ δε θα επιτρέψει να γυρίσουμε στις σκοτεινές εποχές

Μιχάλης Κατρίνης για τις παρακολουθήσεις: Το ΠΑΣΟΚ δε θα επιτρέψει να γυρίσουμε στις σκοτεινές εποχές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Μιχαήλ Κατρίνης ανέφερε πως το ΚΙΝΑΛ θέλει ένα κράτος δικαίου που η δημοκρατία δεν θα προσβάλλεται

Ο Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιχαήλ Κατρίνης ανέφερε πως το ΚΙΝΑΛ θέλει ένα κράτος δικαίου που η δημοκρατία δεν θα προσβάλλεται δηλώνοντας ότι οι ενέργειες της κυβέρνησης και της ΕΥΠ συνιστούν θεσμική εκτροπή. Μάλιστα πρόσθεσε πως ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπαίνει σε συναλλαγές και δεν εκβιάζεται.

Αναφερόμενος στη φράση του πρωθυπουργού ότι όταν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ επιλέγουν Ανδρουλάκη, θα δουν Τσίπρα, είπε πως ο πολίτης όταν ψηφίζει ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, σημείωσε ότι ο ψηφοφόρος επιλέγει προοδευτικές αξίες, λύσεις και προτάσεις για πολλούς, εντιμότητα και διαφάνεια, κράτος δικαίου και τις ελευθερίες των πολιτών.

Παράλληλα τόνισε «Όχι στις μεθοδεύσεις και πρακτικές σας. Το ΠΑΣΟΚ δε θα επιτρέψει να γυρίσουμε στις σκοτεινές εποχές του παρελθόντος» ενώ προσθέτει ότι πρέπει «Να φανεί η αλήθεια και να υπάρξει κάθαρση με την απόδοση ευθυνών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments