Ελλάδα

ΕΛΑΣ: Σύλληψη 36χρονου στη Μάλτα για τη διπλή δολοφονία στην Αίγινα πριν από 7 χρόνια

ΕΛΑΣ: Σύλληψη 36χρονου στη Μάλτα για τη διπλή δολοφονία στην Αίγινα πριν από 7 χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΕΛΑΣ: Στη σύλληψη ενός 36χρονου προχώρησαν στις 19/08 οι αρχές της Μάλτας, και σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ως ο δράστης της διπλής δολοφονίας στην Αίγινα, πριν από 7 χρόνια

Στη σύλληψη ενός 36χρονου προχώρησαν στις 19/08 οι αρχές της Μάλτας, και σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ως ο δράστης της διπλής δολοφονίας μιας γυναίκας και του ανηψιού της πριν από επτά χρόνια στην Αίγινα.

Η Ελλάδα είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 36χρονο και πρόκειται σύντομα να εκδοθεί στη χώρα μας. Οι αρχές της Μάλτας προχώρησαν στη σύλληψη αξιοποιώντας τα στοιχεία της εξέτασης DNA, από τα οποία ταυτοποιήθηκε ο 36χρονος.

Όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης της Μάλτας, φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού είναι ο Ledjon Brakaj, υπήκοος Αλβανίας. O 36χρονος διέμενε στην πόλη Marsaskala της Μάλτας, με πληθυσμό περίπου 15.000 κατοίκων.

Το διπλό φονικό είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, καθώς ο δράστης είχε ληστέψει, είχε βασανίσει και είχε κάψει ζωντανούς μια 71χρονη και τον ανιψιό της. Το δικαστήριο της Μάλτας θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για την έκδοση του Brakaj στην Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments