Ελλάδα

Κουφονήσια: Τουρίστας βρήκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε σακούλα

Κουφονήσια: Τουρίστας βρήκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε σακούλα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Κουφονήσια: Ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρήκε τουρίστας που βρισκόταν εν πλω, στο Κουφονήσι, λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου [27/8]

Ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρήκε τουρίστας που βρισκόταν εν πλω, στο Κουφονήσι, λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου [27/8].

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Cyclades24.gr, το πτώμα βρέθηκε στην παραλία Φυκιό, στο κάτω Κουφονήσι, μέσα σε σακούλα.

Ο τουρίστας ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές με άνδρες του Λιμεναρχείου Νάξου, να σπεύδουν επί τόπου στο σημείο.

Παξοί: Ακρωτηριασμός 8χρονου σε θαλάσσιο μέσο αναψυχής στους Παξούς

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του τραυματισμού ενός 8χρονου Βρετανού χθες [26/8] βράδυ εντός εκμισθωμένου σκάφους αναψυχής στη θαλάσσια περιοχή των Παξών.

«Από τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε φέρεται ο μικρός να γλίστρησε μέσα στο σκάφος και να πιάστηκε το πόδι του σε κάποιο κρίκο με αποτέλεσμα να κοπεί το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού του» δήλωσε στο ΑΠE ο δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος. limeniko-2

Το σκάφος είχε νοικιάσει οικογένεια βρετανών, άνδρας, γυναίκα και τα δύο παιδιά. Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας ο 8χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στο λιμάνι της Κέρκυρας και στην συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού χωρίς να διατρέχει η υγεία του κάποιο κίνδυνο.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, ενώ συνελήφθη η υπάλληλος εκμίσθωσης του θαλάσσιου μέσου αναψυχής αλλά αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments