Πολιτική

ΜέΡΑ25: Απλησίαστο το σούπερ μάρκετ για τον περισσότερο κόσμο

ΜέΡΑ25: Απλησίαστο το σούπερ μάρκετ για τον περισσότερο κόσμο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στα θέματα ακρίβειας αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜεΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης

Στα θέματα ακρίβειας αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜεΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, και συγκεκριμένα τονίζει ότι, «απλησίαστο έχει γίνει πραγματικά το σουπερμάρκετ για τον περισσότερο κόσμο που επέστρεψε ή επιστρέφει από τις ολιγοήμερες διακοπές ή εξορμήσεις του, με τις τιμές καθημερινά να αυξάνονται ραγδαία και τα εισοδήματα να παραμένουν σταθερά ή και να μειώνονται στην πραγματικότητα λόγω της συνολικής ακρίβειας (βασικά αγαθά, ρεύμα, καύσιμα, ενοίκια κλπ.)».

Σφυρίζει αδιάφορα

«Η κυβέρνηση όμως της Μητσοτάκης Α.Ε. χαμένη στο τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών και στο μοίρασμα των δωρακίων στους ιδιώτες ολιγάρχες παραγωγούς ενέργειας -δηλαδή και στο σκάνδαλο των κλοπών-, σφυρίζει αδιάφορα για αυτή την κατάσταση και παραπέμπει στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ», υποστηρίζει ο Μιχάλης Κριθαρίδης  και εκτιμά ότι:

«Η προσπάθεια όμως αυτή, να αλλάξει το εξαιρετικά δυσχερές για την κυβέρνηση κλίμα στην κοινωνία και να παραποιηθεί η πραγματική κατάσταση της οικονομίας με διαρροές για «πακέτα στήριξης της κοινωνίας» που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ, δεν θα αποδώσει.

Ολιγαρχικό καρτέλ

»Ό,τι και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης και η «επιτελική» του κυβέρνηση, όσο αρνείται την ρήξη με ένα ολιγαρχικό καρτέλ που πέρα από την ενέργεια, έχει στηθεί εδώ και πολλά χρόνια και στα τρόφιμα, με διαχρονικές ευθύνες των μνημονιακών -και όχι μόνο- κυβερνήσεων και της παντελώς απούσας Επιτροπής Ανταγωνισμού, τόσο οι πολίτες θα δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να τα βγάλουν πέρα».

Εν κατακλείδι, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 καταλήγει τονίζοντας ότι «η κοινωνία χρειάζεται άμεσα πραγματική στήριξη με άμεση και οριστική κατάργηση του Χρηματιστηρίου της Ενέργειας, με ΑΤΑ κατώτατου μισθού και επιδομάτων, με μείωση του ΦΠΑ στο 15% και με την ενεργοποίηση φυσικά και όλων των ελεγκτικών μηχανισμών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments