Πολιτισμός

Η Emily in Paris έρχεται με τρίτη σεζόν

Η Emily in Paris έρχεται με τρίτη σεζόν

Πηγή Φωτογραφίας: Netflix

Τα νέα επεισόδια της σειράς που όλοι λατρέψαμε βρίσκονται in progress

Πρόκειται για τη σειρά που τα τελευταία χρόνια φιγουράρει στις πιο κορυφαίες στην πλατφόρμα του Netflix. Το “Emily in Paris” κατάφερε να κάνει πολλούς από εμάς να ταυτιστούμε και να «κολλήσουμε» και με τις δύο σεζόν που παιχτεί έως τώρα στην πολυσύχναστη streaming platform, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο που δε βλέπουν την ώρα να την απολαύσουν ξανά στις οθόνες τους – ανανεωμένη αυτήν τη φορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

Και είναι γεγονός: Οι περιπέτειες της Emily Cooper στην Πόλη του Φωτός συνεχίζονται, με την 3η σεζόν να βρίσκεται in progress και με τις πρώτες πληροφορίες και φωτογραφίες από τα γυρίσματα να γίνονται το απόλυτο θέμα συζήτησης!

Και ναι… Η απάντηση στα ερωτήματά μας είναι θετικές!

Η 3η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει να γυρίζεται στο Παρίσι, επιβεβαιώνοντας επιτέλους τις αρχικές φήμες και κάνοντας πραγματικότητα τις αρχικές προσδοκίες του κοινού. Αφού είχε αποκαλυφθεί στις 10 Ιανουαρίου ότι θα υπάρξουν τουλάχιστον δύο ακόμη σεζόν της Emily in Paris, το Netflix ξεκίνησε τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων, με τη Lily Collins να απαθανατίζεται στους δρόμους του Παρισιού πραγματοποιώντας γυρίσματα με τον ηθοποιό και συμπρωταγωνιστή της, Lucas Bravo.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες που δίνουν στη δημοσιότητα τα ξένα Μέσα, υποστηρίζουν πως το αγαπημένο μας cast επιστρέφει, συμπεριλαμβανομένων των Lucas Bravo ως Gabriel, Camille Razat ως Camille, Ashley Park ως Mindy και Philippine Leroy-Beaulieu ως Sylvie. Ο Lucien Laviscount -ο οποίος εμφανίστηκε ως Alfie στη 2η και πιο πρόσφατη σεζόν- θα έχει επίσης παρουσία στα καινούρια επεισόδια, πράγμα που σημαίνει ότι η ακατάστατη ρομαντική ζωή της Emily πρόκειται να γίνει ακόμη πιο περίπλοκη.

Όσον αφορά στην ανανεωμένη πλοκή, δεδομένου ότι τα γυρίσματα γίνονται στην Πόλη του Φωτός, είναι πολύ πιθανό η Emily να πήρε την απόφαση να μείνει ξανά στο Παρίσι. Όσοι παρακολούθησαν την προηγούμενη σεζόν θα θυμούνται ότι ολοκληρώθηκε με την ίδια να πρέπει να αποφασίσει μεταξύ της ανάληψης μιας ανώτερης θέσης μ’ έδρα το Σικάγο και την εγκατάλειψη της εργασίας για λογαριασμό της απαιτητικής αλλά θαυμαστής, Sylvie.

Αυτό σημαίνει ότι η πρωταγωνίστρια θα πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ο Gabriel και η Camille είναι τώρα ξανά μαζί και ζουν σ’ ένα διαμέρισμα ακριβώς κάτω από το δικό της, και παράλληλα να δει τι θα κάνει μ’ ένα αφεντικό που την περιφρονεί πλήρως. Μάλιστα, να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν γυρίσματα -πέρα από το Παρίσι- στο Λονδίνο και το Βερολίνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments