Πολιτική

Παρακολουθήσεις Οικονόμου: Ζητά να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση Ανδρουλάκη

Παρακολουθήσεις Οικονόμου: Ζητά να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση Ανδρουλάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Διερεύνηση σε βάθος ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Για την ελληνική Ομογένεια, την επισύνδεση του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη, τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, αλλά και τις εκλογές και τις νέες τουρκικές προκλήσεις μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο «Cosmos FM» περνώντας στο θέμα της επισύνδεσης του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση ξεκαθάρισαν ότι «θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι μας να συνδράμουμε θεσμικά, μέσα από τις πρωτοβουλίες του Κοινοβουλίου, έτσι ώστε να μη μείνει καμία σκιά στην υπόθεση αυτή. Να δοθούν οι απαντήσεις και, κυρίως, να θωρακίσουμε καλύτερα όλο το πλαίσιο που διέπει τη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων για να μην ξαναβρεθούμε στο μέλλον με τέτοιου είδους δύσκολες και δυσάρεστες περιπτώσεις.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ως «πολύ καθοριστική παρέμβαση που έχει κάνει αυτή η παράταξη και αυτή η κυβέρνηση για την εμβάθυνση της Δημοκρατίας και των δικαιωμάτων στη χώρα», «την πρόνοια που λάβαμε στην αναθεώρηση του Συντάγματος – στην πρόσφατη με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας – έτσι ώστε να μπορεί η αντιπολίτευση στην Ελλάδα να αιτείται και να συγκροτεί Εξεταστικές Επιτροπές. Αυτό που γίνεται τώρα είναι για δεύτερη φορά. Το έχει αξιοποιήσει η αξιωματική αντιπολίτευση και για μια ακόμη περίπτωση στο παρελθόν. Οφείλεται στο δικαίωμα που έδωσε στη μειοψηφία αυτή η κυβέρνηση», τόνισε.

Με την πολιτική μας στεκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας για τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας τόνισε πως: «Έχουμε αποδείξει όλο το προηγούμενο διάστημα ότι με την πολιτική μας είμαστε στο πλευρό της κοινωνίας, κάνουμε ό,τι μπορούμε, όχι για να μηδενίσουμε τις επιπτώσεις της κρίσης, αλλά για να έχει αυτή όσο το δυνατόν μικρότερο αποτύπωμα. Ήδη για το Σεπτέμβριο, περίπου 2 δισ. ευρώ θα διαθέσει η Ελληνική Πολιτεία για να στηρίξει τους Έλληνες πολίτες για τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, ένα γιγάντιο, το μεγαλύτερο όπως αξιολόγησε πρόσφατα το ίδρυμα Bruegel, πρόγραμμα για την ενεργειακή στήριξη σε όλη την Ευρώπη. Ταυτόχρονα, να συνεχίσουμε την υλοποίηση της πολιτικής μας, των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων, που έχουν πραγματικά οδηγήσει σε έναν μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια, με ουσιαστική και ποιοτική αύξηση των εξαγωγών, με μείωση της ανεργίας, με μεταρρυθμίσεις πολύ ουσιαστικές σε μια σειρά από κρίσιμες πτυχές του Κράτους, την Παιδεία, την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, την ψηφιοποίηση του Κράτους, την ενίσχυση του Συστήματος Υγείας με τρόπο που να μπορέσει να αντέξει την πρωτοφανή εμπειρία του κορονοϊού και να οργανωθεί για το επόμενο διάστημα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments