Ελλάδα

Σχολεία – Κεραμέως: Ηπιότερα τα μέτρα για την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο

Σχολεία – Κεραμέως: Ηπιότερα τα μέτρα για την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σχολεία - Κεραμέως: Αρκετά πιο ήπια θα είναι τα μέτρα για τους μαθητές στην επιστροφή τους στα σχολεία, όπου μετά από δύο χρόνια θα πλησιάσει πάρα πολύ η κανονικότητα, επεσήμανε χαρακτηριστικά η η υπουργός Παιδείας

Αρκετά πιο ήπια θα είναι τα μέτρα για τους μαθητές στην επιστροφή τους στα σχολεία, όπου μετά από δύο χρόνια θα πλησιάσει πάρα πολύ η κανονικότητα, επεσήμανε χαρακτηριστικά η η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

«Η ευρύτερη τάση ακούγοντας και τους ειδικούς είναι για τα ηπιότερα δυνατά μετρά στην εκπαίδευση και το άνοιγμα των σχολείων να είναι πιο κοντά στην κανονικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3, σημείωσε ότι η πανδημία είναι μια δυναμική διαδικασία, την οποία η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά και αν χρειαστεί θα γίνουν προσαρμογές στα όποια μέτρα.

Παράλληλα, η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι τα σχολεία ανοίγουν με τις καλύτερες συνθήκες με 8. 600 νέους, μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση και συνολικά 25.000 μόνιμους διορισμούς μέσα σε 2 χρόνια, όταν από το 2008 έως το 2020 δεν είχε γίνει ούτε ένας διορισμός.

Ανέφερε ότι όλα είναι έτοιμα, οι δήμοι ετοιμάζουν τις υποδομές τα σχολεία ανοίγουν με πολλές καινοτομίες, μεταξύ των οποίων το ολοήμερο σχολείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments