Trash

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Δημοσίευσε ροζ βίντεο με την γυναίκα του σε σκάφος

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Δημοσίευσε ροζ βίντεο με την γυναίκα του σε σκάφος

Πηγή Φωτογραφίας: TvFreaks

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Η ανάρτηση του έγινε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όσοι την είδαν έσπευσαν να το σχολιάσουν, αρνητικά, θεωρώντας ότι εκθέτει τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Τον γύρο του διαδικτύου  έχει κάνει το ροζ βίντεο που δημοσίευσε ο Μακ Γκρέγκορ με την γυναίκα του σε σκάφος. Το βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  απεικονίζει τον ίδιο και τη σύντροφό του σε μια πολυ προσωπική τους  στιγμή με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Στο στιγμιότυπο που δημοσιοποίησε φαίνεται ένα σκάφος να πλέει στα ανοιχτά την ώρα που η σύζυγός του διακρίνεται να έχει το κεφάλι της στο κάτω μέρος του σωματός του ενώ ακούγεται χαλαρή μουσική.

Η ανάρτηση του έγινε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όσοι την είδαν έσπευσαν να το σχολιάσουν, αρνητικά, θεωρώντας ότι εκθέτει τη σύζυγό του.

View this post on Instagram

A post shared by Modern Day Gladiators (@moderndaygladiators._)

Λίγο αργότερα ο 34χρονος κατέβασε το βίντεο και άφησε μία δημοσίευση με τον ίδιο να χαλαρώνει στο σκάφος του, γράφοντας: «Αν είναι να το… πάρεις, πάρ’ το στον πάνω όροφο ενός τριπλού καταστρώματος», ανάρτηση που επίσης διέγραψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments