Κόσμος

Τουρκία: Έκλεισαν τα στενά στο Βόσπορο λόγω προσάραξης φορτηγού πλοίου

Τουρκία: Έκλεισαν τα στενά στο Βόσπορο λόγω προσάραξης φορτηγού πλοίου

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter KEGM

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τουρκία: Η κυκλοφορία των πλοίων στα στενά του Βοσπόρου διακόπηκε αφού ένα φορτηγό πλοίο, το Lady Zehma, μήκους 173 μέτρων, προσάραξε λόγω βλάβης στο πηδάλιο

Η κυκλοφορία των πλοίων στα στενά του Βοσπόρου διακόπηκε αφού ένα φορτηγό πλοίο, το Lady Zehma, μήκους 173 μέτρων, προσάραξε λόγω βλάβης στο πηδάλιο.

Την πληροφορία αυτή μετέφερε η τουρκική ναυτιλιακή εταιρεία Tribeca. Από το γραφείο του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης έγινε γνωστό ότι το τουρκικό λιμενικό βοηθά το φορτηγό πλοίο και δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με το κοινό κέντρο συντονισμού του ΟΗΕ, της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Τουρκίας για την εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών, το Lady Zehma απέπλευσε στις 30 Αυγούστου από το Τσορνομόρσκ της Ουκρανίας με προορισμό τη Ραβένα της Ιταλίας και μεταφέρει 3.000 τόνους καλαμποκιού.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.