Διεθνή

Μπαχτσελί: Να τεθούν υπό έλεγχο τα social media

Μπαχτσελί: Να τεθούν υπό έλεγχο τα social media

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi, Daily Sabah

Την άποψη ότι όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να τεθούν υπό κρατικό έλεγχο υποστήριξε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί

Την άποψη ότι όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να τεθούν υπό κρατικό έλεγχο υποστήριξε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, Πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) και συγκυβερνήτης του Τούρκου Προέδρου, Ερντογάν.

Σε δηλώσεις του στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ο Μπατχτσελί τόνισε ότι «τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να τεθούν υπό έλεγχο. Ο κόσμος δεν επιτρέπει την πρόκληση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». 

Αναφερόμενος στις προσεχείς προεδρικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν στη γείτονα σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο Μπαχτσελί ανέφερε: «Ο προεδρικός μας υποψήφιος είναι ο κ. Ερντογάν. Θα γίνουν έκτακτες προσπάθειες για την επανεκλογή του». 

«Κανείς δεν θα εμποδίσει την πορεία μας. Οι πρόσφατες εξελίξεις έδειξαν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να ελέγχονται αυστηρά. Επιπλέον, ο ηθικός και νομικός περιορισμός τους είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Από την την 1η Οκτωβρίου 2022, θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ ο κανονισμός για τα social media, η προετοιμασία του οποίου έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Το να κάνουμε την ιδιωτική ζωή των ανθρώπων πολιτικό υλικό είναι βαριά ανηθικότητα. Η εθνική μας ασφάλεια δεν πρέπει να καταστραφεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», υποστήριξε ο Ν. Μπαχτσελί. 

Σχετικά με την προεδρική εκλογή και τη διαγραφόμενη συμφωνία ανάμεσα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και το εθνικιστικό Κόμμα του Καλού, ο Πρόεδρος του MHP διευκρίνισε: «Ο υποψήφιος μας είναι ξεκάθαρος, η απόφασή μας είναι ξεκάθαρη. Υποψήφιος μας θα είναι εκ νέου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments