Focus

Jane Fonda: Η μάχη με τον καρκίνο και η τύχη που νιώθει

Jane Fonda: Η μάχη με τον καρκίνο και η τύχη που νιώθει

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η ανάρτηση της 84χρονης ηθοποιού για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Jane Fonda αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο κι έχει ξεκινήσει χημειοθεραπείες με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram της. Δηλώνοντας “πολύ τυχερή” η σταρ ανακοίνωσε ότι έχει λέμφωμα Non Hodgkin και πως οι γιατροί της είπαν πως μπορεί να θεραπευτεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έγραψε στα social media “αγαπημένοι μου φίλοι, έχω κάτι προσωπικό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Διαγνώστηκα με λέμφωμα non Hodgkin και έχω ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Είναι ένας καρκίνος που μπορεί να θεραπευθεί. 80% των ανθρώπων επιβιώνουν και νιώθω πολύ τυχερή”.

Η σταρ εξήγησε ότι έχει ξεκινήσει θεραπεία εδώ και έξι μήνες και “τις διαχειρίζομαι αρκετά καλά” προσθέτοντας πως “δεν θα το αφήσει να επηρεάσει τον ακτιβισμό μου για την κλιματική αλλαγή”.

Η Fonda είπε πως βλέπει τον καρκίνο σαν έναν καθηγητή “και εγώ προσέχω το μάθημα που μου κάνει. Ένα από αυτά που μου έμαθε ήδη είναι η σημασία της κοινότητας. Να μεγαλώνει κανείς τους ανθρώπους που έχει γύρω του ώστε να μην είναι μόνος. Και ο καρκίνος, μαζί με την ηλικία μου, είμαι σχεδόν 85, σίγουρα με μαθαίνουν τη σημασία του να μπορείς να προσαρμόζεσαι σε μια νέα πραγματικότητα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

Όπως είπε η ηθοποιός νιώθει ότι έχει το προνόμιο να μπορεί να πληρώσει για μια ποιοτική ιατρική φροντίδα ενώ πολλοί άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν . “Δεν θα αφήσω τον καρκίνο να με εμποδίσει από το να κάνω όσα μπορώ. Θα χρησιμοποιήσω όλα τα εργαλεία που έχω και αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσω να χτίζω την Fire Drill Fridays και να βρίσκω νέους τρόπους για να χρησιμοποιούμε τη δύναμη που έχουμε όλοι μαζί για να κάνουμε την αλλαγή”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments