Διεθνή

Προκλήσεων συνέχεια από τον Μπαχτσελί: “Eίναι εύκολο να διασχίσουμε το Αιγαίο”

Προκλήσεων συνέχεια από τον Μπαχτσελί: “Eίναι εύκολο να διασχίσουμε το Αιγαίο”

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Sabah, IPA NEWS

Προκλήσεων συνέχεια από τον Μπαχτσελί: Η Τουρκία συνεχίζει την προπαγάνδα κατά της Ελλάδος με τις συνεχείς προκλήσεις και σήμερα [4/6] τη σκυτάλη ανέλαβε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί

Η Τουρκία συνεχίζει την προπαγάνδα κατά της Ελλάδος με τις συνεχείς προκλήσεις και σήμερα [4/6] τη σκυτάλη ανέλαβε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος απείλησε κι εκείνος ξεκάθαρα με εισβολή στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας τις χθεσινές ακραίες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι εύκολο να διασχίσουμε το Αιγαίο, καλά τα είπε ο πρόεδρος μας».

Την ίδια ώρα η Άγκυρα επιχειρεί να κάνει το άσπρο… μαύρο σχετικά με τις υπερπτήσεις στο Αιγαίο. Αντιστρέφοντας την πραγματικότητα κάνει λόγο για δήθεν παραβιάσεις του τουρκικού εναέριου χώρου από ελληνικά μαχητικά.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, ισχυρίζονται πως η Ελλάδα  πέρυσι έκανε 1.616 παραβιάσεις και παρενοχλήσεις κατά του τουρκικού εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων, ενώ ο αριθμός αυτός έφτασε σε 1.123 σε μόλις οκτώ μήνες του τρέχοντος έτους.

Εντυπωσιακό είναι ότι σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το υπουργείο από τις 15 Αυγούστου τα ελληνικά ραντάρ υποτίθεται ότι «κλείδωσαν» τα τουρκικά μαχητικά για 3 .372 δευτερόλεπτα σε 14 ξεχωριστά περιστατικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments