Διεθνή

Ομπάμα: Κέρδισε το Έμμυ καλύτερου αφηγητή

Ομπάμα: Κέρδισε το Έμμυ καλύτερου αφηγητή

Πηγή Φωτογραφίας: CNN, CNBC

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα έλαβε ένα βραβείο Emmy για την αφήγηση της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix «Our Great National Parks

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα έλαβε ένα βραβείο Emmy για την αφήγηση της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix «Our Great National Parks», ανακοίνωσε το Σάββατο η Αμερικανική Ακαδημία Τηλεόρασης.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι, αφού αποχώρησαν από την εξουσία το 2017, ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ έγραψαν ο καθένας απομνημονεύματα με μπεστ σέλερ και, εκτός από το μη κερδοσκοπικό ίδρυμά τους, ξεκίνησαν μια εταιρεία παραγωγής που υπέγραψε συμβόλαιο με το Netflix αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Το πρώτο ντοκιμαντέρ της εταιρείας τους, «American Factory», κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους και ένα Έμμυ Σκηνοθεσίας, αλλά τα βραβεία πήγαν στους σκηνοθέτες και όχι στους ίδιους τους Ομπάμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος (2009-2017) έχει ήδη κερδίσει δύο βραβεία Grammy, για τις ηχητικές εκδόσεις των απομνημονευμάτων του, «The Audacity of Hope» και «Dreams from My Father».

  Επισημαίνουμε πως μεταξύ των διακρίσεών του, ο Μπάρακ Ομπάμα είχε επίσης λάβει το Νόμπελ Ειρήνης μετά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές του 2008, για τις «εξαιρετικές προσπάθειές του να ενισχύσει τη διεθνή διπλωματία και τη συνεργασία μεταξύ των λαών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments