Trash

Μαρία Αντωνά: «Δεν μετακόμισα σε βίλα γιατί δεν βρήκα την πισίνα που θέλω»

Μαρία Αντωνά: «Δεν μετακόμισα σε βίλα γιατί δεν βρήκα την πισίνα που θέλω»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - maria_antwna

Μαρία Αντωνά: «Δεν μετακόμισα ακόμα. Δεν βρήκα πισίνα στο μέγεθος που ήθελα. Δεν είχε το βάθος που ήθελα. Οπότε ακόμα ψάχνω»

Την προηούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open για δεύτερη χρονιά. Η κουβέντα ξεκίνησε με τις διακοπές. Εξαίρεση αποτέλεσε η Μαρία Αντωνά. Η dj  και ο ο πρώην ηττημένος παίκτης του «Survivor» αναμένεται να ανεβούν μέσα στη χρονιά τα σκαλιά της εκκλησίας όμως τόσο ο τόπος όσο και ο χρόνος του γάμου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

View this post on Instagram

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

«Μετακόμισες στη βίλα;» ήταν η πρώτη ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα στη συνεργάτιδά της, με αφορμή τα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Άρη Σοϊλέδη -ο φαρμακοποιός ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του πως ο συμπαίκτης του, όταν δεν τους έβλεπαν οι κάμερες, αποκάλυψε ότι τα λεφτά από το «Survivor» θα τα αξιοποιούσε για να μετακομίσει σε βίλα.

«Δεν μετακόμισα ακόμα. Δεν βρήκα πισίνα στο μέγεθος που ήθελα. Δεν είχε το βάθος που ήθελα. Οπότε ακόμα ψάχνω» απάντησε με χιούμορ η δημοσιογράφος.

Η μετακόμιση ωστόσο θα γίνει. «Είμαι σε μια φάση μετακόμισης. Μεταβατική. Μετράμε αντίστροφα και για άλλα πολύ ωραία και ευχάριστα πράγματα».

«Πότε; Κάτσε. Θέλω να ραφτώ. Δεν μπορώ να έρθω έτσι» την διέκοψε η παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

«Εγώ θέλω να έρθεις όπως είσαι, κουκλάρα. Μιλάμε για κάτι λιγότερο από δύο. Να έχετε στο μυαλό σας το νούμερο 2, αυτό θέλω. Δύο μήνες, δύο εβδομάδες, δύο ώρες…» ήταν η αινιγματική απάντηση της Μαρία Αντωνά, η οποία απάντησε στη συνέχεια για τις διακοπές του ζευγαριού.

«Δεν μείναμε και πολύ μόνοι μας θέλω να πω. Ερχόντουσαν συνέχεια παιδάκια, μωράκια, στον Άρη επάνω για φωτογραφίες, ερχόντουσαν μεγάλοι άνθρωποι να του μιλήσουν, να τον συγχαρούν, είμασταν συνέχεια με κόσμο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments