Focus

Η αλήθεια για τον γάμο της Jamie Lee Curtis με τον Christopher Guest

Η αλήθεια για τον γάμο της Jamie Lee Curtis με τον Christopher Guest

Πηγή Φωτογραφίας: Eonline.com

«Γνώρισα τον σύζυγό μου βλέποντας τη φωτογραφία του σε ένα περιοδικό και λέγοντας δυνατά σε έναν φίλο μου «Θα παντρευτώ αυτόν τον μάγκα» και τον παντρεύτηκα τέσσερις μήνες αργότερα»

Το Χόλιγουντ είχε αρκετά ζευγάρια διασημοτήτων — και παρόλο που δεν τα κατάφεραν όλα, υπάρχουν μερικές μακροχρόνιες σχέσεις που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Από τον Kurt Russell και την Goldie Hawn και τη Sarah Jessica Parker και τον Matthew Broderick μέχρι την Oprah Winfrey και τον Stedman Graham, οι φλόγες αυτών των διάσημων ζευγαριών ανάβουν ακόμη και μετά από δεκαετίες μαζί. Δύο άτομα που πρέπει να προσθέσετε σε αυτήν τη λίστα είναι η Jamie Lee Curtis και ο Christopher Guest, οι οποίοι είναι ευτυχισμένοι  και παντρεμένοι για περισσότερα από 35 χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by Reggie Keyohara III (@rkeyoharaiii)

Σε ένα δοκίμιο του 2004, η Curtis περιέγραψε τη σχέση της ως “υπέροχη, περίπλοκη, ατελής ζωή. Και έναν πολύ αληθινό γάμο”. Αποδεικνύεται ότι ήξερε ότι ήταν αυτός από τη στιγμή που κοίταξε για πρώτη φορά μια φωτογραφία του στο Rolling Stone. «Δεν θα μάθω ποτέ γιατί νόμιζα ότι θα καταλάβαινα ο ένας τον άλλον όταν είδα τη φωτογραφία του», έγραψε. «Σε αυτό το χαμόγελο κρυβόταν, νομίζω, ένα μικρό μυστικό που μόνο εγώ ήξερα». Αν και οι δυο τους δεν φαίνεται να τα καταφέρνουν στα χαρτιά, φαίνεται ότι η Κέρτις κάτι ήξερε.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποκάλυψε ότι ήξερε ότι επρόκειτο να παντρευτεί τον Κρίστοφερ Γκεστ ενώ ξεφύλλιζε ένα περιοδικό. «Γνώρισα τον σύζυγό μου βλέποντας τη φωτογραφία του σε ένα περιοδικό και λέγοντας δυνατά σε έναν φίλο μου «Θα παντρευτώ αυτόν τον μάγκα» και τον παντρεύτηκα τέσσερις μήνες αργότερα», είπε στο Hoda Kotb τον Μάρτιο του 2021. της σειράς “Περιφορά από … Με τον Χόντα” στην εκπομπή Today. Η Κέρτις πρόσθεσε: “Η ζωή μας εξαρτάται από μερικά δευτερόλεπτα που δεν βλέπουμε να έρχονται. Και αυτό που κάνουμε σε αυτά τα δευτερόλεπτα καθορίζει τελικά την υπόλοιπη ζωή μας.”

View this post on Instagram

A post shared by Eva.ro (@evaromania)

“Την επόμενη μέρα τηλεφώνησα στον ατζέντη, του έδωσα τον αριθμό μου και του είπα να με καλέσει ο Κρις αν ενδιαφέρεται. Περίμενα. Ο Κρις δεν τηλεφώνησε ποτέ”, εξήγησε η σταρ των “Scream Queens”. Έτσι συνέχισε τη ζωή της μέχρι που ένα βράδυ έπεσε στον Guest σε ένα εστιατόριο του Δυτικού Χόλιγουντ.Η Jamie Lee Curtis θυμήθηκε τη συγκεκριμένη στιγμή που συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά τον Christopher Guest. «Μου έγνεψε σαν να έλεγε: «Είμαι ο τύπος που κάλεσες».

Του έγνεψα πίσω: «Είμαι η γυναίκα που σε πήρε τηλέφωνο». Λίγα λεπτά αργότερα, σηκώθηκε να φύγει», έγραψε στο δοκίμιό της. Καθώς έφευγε, κοίταξα κάτω το πιάτο μου. Της τηλεφώνησε την επόμενη μέρα και είχαν το πρώτο τους ραντεβού λίγες μέρες αργότερα. Δεν άργησαν να ερωτευτούν τρελά οι δυο τους, με αποτέλεσμα η Κέρτις να «παντρευτεί αυτόν τον άντρα» τον Δεκέμβριο του 1984, έξι μήνες μετά την εκδήλωση της πρόθεσής της στην πραγματικότητα.

Όσο για το μυστικό του μακροχρόνιου γάμου τους; “Μην φύγεις. Υπάρχει μια φράση  που λέει, “Μείνε στο λεωφορείο… το τοπίο θα αλλάξει”, είπε στο Good Housekeeping το 2018. “Νομίζεις ότι περνάς μια κακή εβδομάδα, αλλά μείνε στο λεωφορείο, γιατί μια από αυτές τις μέρες θα κοιτάξεις έξω από το παράθυρο και θα είναι όμορφο. Νομίζω ότι μπορεί να ισχύει σχεδόν για οτιδήποτε σε κάνει δυστυχισμένο. Δεν είμαι ρομαντική αλλά ρεαλίστρια . Τον σέβομαι. Και απλά δεν φεύγω.” Ακούγεται ότι αυτοί  έχουν καταλάβει το νόημα.

Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μόλις 3 ετών και ο πατέρας της, ο διάσημος Τόνι Κέρτις, παντρεύτηκε έξι φορές στη ζωή του, ενώ η μητέρα της, η ηθοποιός Τζάνετ Λι, έγινε νύφη τέσσερις φορές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments