People

Σε ντοκιμαντέρ η ταραγμένη σχέση Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ

Σε ντοκιμαντέρ η ταραγμένη σχέση Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ

Πηγή Φωτογραφίας: People

Το σκάνδαλο ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ δεν σταματά να απασχολεί καλλιτεχνικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους και, κυρίως, την κοινή γνώμη

Ντοκιμαντέρ για την πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ θα προβληθεί σύντομα στο «Discovery +». Το ντοκιμαντέρ έχει ολοκληρωθεί και θα αρχίσει να μεταδίδεται σε ελάχιστες ημέρες, από τις 19 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα «Discovery +». Το έγο τιτλοφορείται «Johnny vs. Amber: The US Trial», σε ελεύθερη ελληνική μετάφραση «Τζόνι εναντίον Άμπερ: Η Αμερικανική Δίκη». Το πρόγραμμα, που αποτελείται από δύο μέρη, θα επανεξετάσει την πολύκροτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας και ατέρμονων αντεγκλήσεων.

Το σκάνδαλο ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ δεν σταματά να απασχολεί καλλιτεχνικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους και, κυρίως, την κοινή γνώμη

Η προβολή του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ είναι προγραμματισμένη να γίνει σε δύο μέρη. Το πρώτο επεισόδιο θα επικεντρωθεί στον Τζόνι Ντεπ, την κακοποίηση που υπέστη ως παιδί, τον εθισμό του στα ναρκωτικά και την οδυνηρή εμπειρία που αποκόμισε από τον κόσμο των ουσιών. Το δεύτερο επεισόδιο θα είναι αφιερωμένο στην Άμπερ Χερντ, για τη βία για την οποία κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της ότι της άσκησε, αλλά και την παρενόχληση που έχει υποστεί στα κοινωνικά δίκτυα από τότε που η όλη υπόθεση πήρε δημόσιες διαστάσεις.

View this post on Instagram

A post shared by Pashá Mérida (@pashamerida)

Το ντοκιμαντέρ θα προβάλλει πλάνα από τα παρασκήνια της δίκης που διεξήχθη την άνοιξη και θα δώσει τον λόγο στους δικηγόρους των δύο σταρ, σε νομικούς εμπειρογνώμονες, αλλά και σε δημοσιογράφους. Το πρόγραμμα ακολουθεί τη σειρά του 2021 «Johnny vs Amber», η οποία προβλήθηκε στο «Discovery+». Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται στον απόηχο μιας άλλης απόφασης. Πριν από ελάχιστο καιρό, τον Ιούνιο του 2022, αποφασίστηκε η Άμπερ Χερντ να καταβάλει στον Τζόνι Ντεπ κάπου 10 εκατομμύρια δολάρια. Η σταρ μηνύθηκε για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από άρθρο, που δημοσίευσε και στο οποίο κατηγορούσε τον πρώην σύζυγό της για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας.

View this post on Instagram

A post shared by @postingmypass12.3k

Αλλά και ο διάσημος πρωταγωνιστής έπρεπε να της καταβάλει περί τα 2 εκατομμύρια δολάρια, αν και η Χερντ αποφάσισε να ασκήσει έφεση σε αυτήν την απόφαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments