Lifestyle

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η τρυφερή ανάρτηση για γενέθλια των παιδιών της

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η τρυφερή ανάρτηση για γενέθλια των παιδιών της

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η τέως Υπουργός Πολιτισμού έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες με την ιστορία της, καθώς δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τον δύσκολο αγώνα που έδωσε μέχρι να γίνει μητέρα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά λεπτομέρειες της καθημερινότητάς της, παραμένοντας ωστόσο διακριτική με την προσωπική αλλά και οικογενειακή της ζωή. Η γνωστή πολιτικός, με αφορμή μια από τις σημαντικότερες επετείους με τον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Kefalogianni 🇬🇷 (@olgakefalogianni)

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα βουλευτής και δικηγόρος, γιορτάζοντας τα πρώτα γενέθλια των δίδυμων παιδιών της, έδωσε στο φως της δημοσιότητας μια τρυφερή φωτογραφία από τις ημέρες που βρισκόταν στο μαιευτήριο. Στην ανάρτηση, η Όλγα Κεφαλογιάννη δείχνει απόλυτα φωτεινή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αφού η λάμψη στο πρόσωπο της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο νεογέννητο μωρό, που κρατάει στην αγκαλιά της. “Η πρώτη επέτειος της συγκλονιστικότερης μέρας της ζωής μου. Ευχαριστώ το Θεό για την ευλογία που μου χάρισε και τον Μίνω για την τύχη που μοιραζόμαστε! Χρόνια πολλά!” σημείωσε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της δημοσίευσης, προσθέτοντας στη συνέχεια πως τα τελικά τα θαύματα είναι αληθινά: “τελικά μπορούμε να πιστεύουμε στα θαύματα!”

Η 6η Σεπτεμβρίου είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένεια της πολιτικού αφού εκτός από τον εορτασμό των παιδιών της, γιορτάζει και τα γενέθλια του συζύγου της. Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Μάιο του 2021, ενώ μόλις τέσσερις μήνες αργότερα υποδέχτηκαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού. Η τέως Υπουργός Πολιτισμού έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες με την ιστορία της, καθώς δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τον δύσκολο αγώνα που έδωσε μέχρι να γίνει μητέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments