Lifestyle

Spencer Pratt για Lisa Kudrow: «Έχει μάτια κατά συρροή δολοφόνου»

Spencer Pratt για Lisa Kudrow: «Έχει μάτια κατά συρροή δολοφόνου»

Πηγή Φωτογραφίας: Dlisted

Spencer Pratt για Lisa Kudrow: «Είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει»

Ο Σπένσερ Πρατ (Spencer Pratt) συνεχίζει να επιτίθεται στην ηθοποιό Λίζα Κούντροου (Lisa Kudrow) λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «ένας από τους χειρότερους ανθρώπους» που έχει γνωρίσει ποτέ.Μάλιστα ο παίκτης ριάλιτι υποστηρίζει σε βίντεο που ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι η πρωταγωνίστρια από τα «Φιλαράκια» απείλησε τη σύζυγό του Χάιντι Μόνταγκ. Όπως ισχυρίστηκε το 2009 όταν βρέθηκαν σε ένα πάρτι τον πλησίασε η Κούντροου και του είπε ότι «πρέπει να φύγει μακριά μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί θα τη σκοτώσω» και ότι είχε «τα μάτια ενός κατά συρροή δολοφόνου».

View this post on Instagram

A post shared by Spencer Pratt (@spencerpratt)

“Ήταν 2009 και η Heidi κι εγώ ήμασταν καλεσμένοι στο πρώτο μας ελίτ A-list πάρτι. Ήταν ξεκάθαρο πως όταν φτάσαμε, κανείς δεν μας ήθελε εκεί. Ήταν λες και κάναμε γυρίσματα για μια χιουμοριστική εκπομπή και μία κάμερα επρόκειτο να εμφανιστεί από το πουθενά, όμως η Heidi κι εγώ δεν νοιαστήκαμε από τη στιγμή που είχε νόστιμο φαγητό και ανοιχτό μπαρ. Όσο καθόμασταν, καταναλώνοντας λίγο χαβιάρι, η Phoebe (αναφερόμενος στον χαρακτήρα που έκανε γνωστή τη Kudrow) πλησιάζει, που ήταν λίγο σοκαριστικό αφού κανένας δεν μας είχε μιλήσει στο πάρτι”, εξήγησε ο Pratt στο TikTok.

View this post on Instagram

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Στην αρχή, ο Pratt προσπάθησε να καταλάβει αν επρόκειτο για αστείο, μέχρι που συνειδητοποίησε πως δεν ήταν. “Μήπως ήταν κάποιο σκετς, ίσως υπήρχε μία κρυμμένη κάμερα και γι’αυτό μας κάλεσαν σε εκείνο το πάρτι- όμως δεν υπήρχαν γέλια. Απλά έφυγε και τότε ήταν η πιο αγενής στιγμή που είχα με έναν άνθρωπο”, είπε χαρακτηριστικά.

Δεδομένης της αγάπης, όμως, που το κοινό έχει για τη διάσημη ηθοποιό, πολλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν αστεία την ατάκα της Kudrow και καθόλου αγενής. “Μάλλον είχε επενδύσει συναισθηματικά στο σόου The Hills”, έγραψε ένας άλλος χρήσης στο TikTok με χιούμορ, μην παίρνοντας στα σοβαρά την “κατηγορία” του Pratt.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments