Lifestyle

Πέτρος Κουσουλός – Όλγα Ζαριφοπούλου: Πήραν διαζύγιο μετά από 5 χρόνια γάμου

Πέτρος Κουσουλός – Όλγα Ζαριφοπούλου: Πήραν διαζύγιο μετά από 5 χρόνια γάμου

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Πέτρος Κουσουλός – Όλγα Ζαριφοπούλου: Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά κατά την διάρκεια του γάμου τους

Ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαριφοπούλου, πήραν διαζύγιο μετά από 5 χρόνια γάμου και πλέον ζουν χωριστά. Μάλιστα, το διαζύγιο τους έχει εκδοθεί από τις αρχές του καλοκαιριού.

«Δεν είναι ένα εχθρικό διαζύγιο. Πάνω από όλα βάζουν το καλό των παιδιών τους» λέει πρόσωπο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στο okmag.gr.

«Το καλοκαίρι πήγαν χωριστά διακοπές. Εγώ συνάντησα την Όλγα, δίστασα να της αναφέρω κάτι, αλλά φαινόταν μια θλίψη στο πρόσωπό της», είπε η Όλγα Λαφαζάνη στο Happy Day. Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε:«Το διαζύγιο το έχουν υπογράψει πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, γύρω στον Ιούνιο. Ήδη έχουν μετακομίσει τα κορίτσια με την Όλγα σε ένα άλλο σπίτι».

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Μαρία Βλάχου συνάντησαν τον Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πήρε διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του.

«Όλα είναι τέλεια, όλα είναι καλά. Είμαστε ήρεμοι και αυτό που προέχει είναι το γεγονός ότι τα παιδιά είναι πολύ καλά. Έχουμε υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. Είναι συναινετικό διαζύγιο γιατί είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και έχουμε και δύο παιδιά. Το επόμενο βήμα είναι αφιερωμένο στη δουλειά και τα παιδιά μου» τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments