Lifestyle

Σαρλίζ Θερόν: Με στρινγκ μαγιό στην Ιταλία

Σαρλίζ Θερόν: Με στρινγκ μαγιό στην Ιταλία

Πηγή Φωτογραφίας: hawtcelebs.com- Pinkvilla

Η κουκλάρα Σαρλίζ Θερόν κόλασε κόσμο με την εμφάνισή της στην Τοσκάνη, αφού έβγαλε το από πάνω μέρος του μαγιό της και προκάλεσε... καρδιακά με τα γυμνά προσόντα της.

Η 47χρονη ηθοποιός έμεινε τόπλες, μόνο με στρινγκ μαγιό, και έκανε τα φλας των παπαράτσι να πάρουν… φωτιά. Η κουκλάρα Σαρλίζ Θερόν κόλασε κόσμο με την εμφάνισή της στην Τοσκάνη, αφού έβγαλε το από πάνω μέρος του μαγιό της και προκάλεσε… καρδιακά με τα γυμνά προσόντα της.

Η 47χρονη πλέον ηθοποιός-Happy Birthday Σαρλίζ- που έχει βιώσει δύσκολα παιδικά χρόνια αφού είδε τον αλκοολικό πατέρα της να κακοποιεί τη μητέρα της και να πέφτει νεκρός από πυροβολισμό της όταν απείλησε να χτυπήσει την ίδια, κατάφερε να «ορθοποδήσει» παρά τις δυσκολίες, να κυνηγήσει τα όνειρα της και σήμερα παίρνει θέση ανοιχτά απέναντι σε όλα τα κοινωνικά ζητήματα. Καθημερινά παλεύει για την ελευθερία, τις γυναίκες, για όσα θεωρεί σωστά κάτι που προσπαθεί να μεταδώσει και στα υιοθετημένα παιδιά της, την Τζάκσον και την Όγκαστ. Η Σαρλίζ είναι αυτό που λέμε Atomic Blonde, αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες τόσο της γενιάς της όσο και του Hollywood έχοντας αφήσει την δική της ταυτότητα στο χώρο. Έχει το δικό της άστρο στην “Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ”, Όσκαρ, χρυσές σφαίρες να την ακολουθούν και ένα πιστό φανατικό κοινό σε κάθε της βήμα. Αυτή είναι η ζωή της, με τα δικά της λόγια, από το Α έως το Ω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments