Lifestyle

Χριστιάνα Μπέτα για Πέτρο Ιακωβίδη: «Είναι φίλος μου, είμαστε πολύ κοντά και μέχρι εκεί»

Χριστιάνα Μπέτα για Πέτρο Ιακωβίδη: «Είναι φίλος μου, είμαστε πολύ κοντά και μέχρι εκεί»

Πηγή Φωτογραφίας: .okmag.gr

Χριστιάνα Μπέτα για Πέτρο Ιακωβίδη: Η κούκλα κόρη της Θεοδωρίδου δίνει την πρώτη της συνέντευξη

H κούκλα κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα  δίνει την πρώτη της σευνέντευξή  στο «Happy Day». Μεταξύ άλλων η γνωστή ζωγράφος μιλάει για την μητέρα της, την αδελφή της αλλά και τον Αντρέα Φουστάνο.

View this post on Instagram

A post shared by Kris Beta (@kris_betta_)

Όσον αφορά στην πρόσφατη έκθεση ζωγραφικής της και την ενασχόλησή της με το αντικείμενο η ίδια δήλωσε: «Στη ζωγραφική εμπνέομαι από τα πάντα, από την οικογένειά μου, από ανθρώπους, από τη μουσική. Είμαι καλλιτέχνης στην ψυχή και δικηγόρος σε πολλά άλλα κομμάτια της προσωπικότητάς μου. Πάντα ζωγράφιζα, επαγγελματικά το κάνω δύο χρόνια. Είμαι ευγνώμων για τη φιλοξενία από τη δημοτική πινακοθήκη της Μυκόνου».

«Αρέσουν πολύ στη μαμά μου οι πίνακές μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και για τους δυο γονείς μου, για τη σχέση τους. Δεν θα με πείραζε να παντρευόταν ξανά η μαμά μου. Ο μπαμπάς μου παντρεύτηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Εννοείται ότι ακούω Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ζωγραφίζω» επισήμανε  η Χριστιάνα Μπέτα.

View this post on Instagram

A post shared by Kris Beta (@kris_betta_)

Επιπλέον η ίδια πρόσθεσε  πως το κομμάτι της Νατάσας Θεοδωρίδου «Αν υπάρχει παράδεισος» γράφτηκε για εκείνη και την αδερφή της, καθώς πάντοτε τους το αφιερώνει. Μιλώντας για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τη μουσική είπε: «Δεν θα έμπλεκα ποτέ δύο πράγματα και να είχα φωνή. Δεν θα μπροούσα ποτέ να φτάσω στο σημείο που είναι η μαμά μου».

Η κόρη της τραγουδίστριας μίλησε στη συνέχεια για τον Αντρέα Φουστάνο και για τη σχέση της με την αδελφή της: «Αγαπώ πολύ τον Αντρέα Φουστάνο, μεγάλωσα μαζί του, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Η αδερφή μου είναι 6 χρόνια μικρότερη, είμαστε πολύ δεμένες».

View this post on Instagram

A post shared by Kris Beta (@kris_betta_)

Κλείνοντας και κάνοντας λόγο για τους αγαπημένους της τραγουδιστές: «Μου αρέσει ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρινέλλα, ο Πέτρος Ιακωβίδης που τον αγαπώ πολύ και είναι φίλος μου», ενώ σχολιάζοντας το ενδεχόμενο μιας ερωτικής έλξης μεταξύ τους «Είναι φίλος μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον δω με διαφορετικό τρόπο, είμαστε πολύ κοντά και μέχρι εκεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments