Πολιτική

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα είναι έτοιμο όποτε και αν γίνουν εκλογές

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα είναι έτοιμο όποτε και αν γίνουν εκλογές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι «ο ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει πριν τις επόμενες εκλογές όλη την αλήθεια, ώστε να αποφασίσει ποια κυβέρνηση του αξίζει»

«Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα είναι έτοιμο όποτε και αν γίνουν εκλογές. Οι κάλπες όμως δεν μπορούν να είναι η οδός διαφυγής του κ. Μητσοτάκη από την ανυποληψία στην οποία έχει βυθίσει τη χώρα διεθνώς, με την υπόθεση των υποκλοπών και τις παρακρατικές μεθόδους που αποκαλύφθηκαν» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής».

Ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι «ο ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει πριν τις επόμενες εκλογές όλη την αλήθεια, ώστε να αποφασίσει ποια κυβέρνηση του αξίζει», και προσέθεσε: «Η ΝΔ επέφερε βαρύτατο πλήγμα στους δημοκρατικούς θεσμούς, αύξησε τις κοινωνικές ανισότητες επιμένοντας σε πολιτικές για τους λίγους και τα συμφέροντα. Από το κράτος όπου όλοι έψαχναν τον κολλητό του κ. Τσίπρα για τις διευθετήσεις τους, πήγαμε στο κράτος του ανιψιού του κ. Μητσοτάκη. Δεν μπορεί να είναι αυτό η μοίρα μας.

Τι άλλο πέρα από βαθύς καθεστωτισμός είναι η συγκέντρωση εξουσίας σε μια ομάδα μη εκλεγμένων στο Μαξίμου και τα σχέδια -όπως διαρρέουν- νέας αλλαγής του εκλογικού νόμου, δεύτερη φορά μέσα στην ίδια κυβερνητική θητεία, γιατί δεν τους βγαίνουν τα ποσοστά; Και μόνο που ανοίγει αυτή η συζήτηση, αποδεικνύεται η δίψα τους για την καρέκλα, που τους οδηγεί στον αυτοεξευτελισμό τους».

Τι απάντησε για μια ενδεχόμενη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

“Έχει καταλήξει ξέρετε αστείο αυτό. Κατανοώ όμως την αγωνία και της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι πρόσφατα, ο ένας μας έλεγε ότι είμαστε ένα βήμα από την αυλή του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ο άλλος μας λέει ότι είμαστε κοντά στον κ. Τσίπρα. Η αλήθεια είναι όμως ότι όσο και να θέλουν να μας χρεώσουν ο ένας στον άλλο, τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Επιδίωξη και των δύο είναι να χειραγωγούν τους θεσμούς και τα μέσα ενημέρωσης. Κοινός τόπος τους, να ελέγχουν τους «αρμούς της εξουσίας». Αναζητώντας σωσίβιο για να αγκιστρωθούν στις καρέκλες, εύχονται μάλλον να τα βρούμε με τον αντίπαλό τους για να πιστοποιήσουν ότι είμαστε ένα εργαλείο στα χέρια τους. Όμως όσο και να ελπίζουν, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η Δημοκρατική Παράταξη δεν είναι εργαλείο κανενός. Είμαστε η λύση για τον ελληνικό λαό” τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments