Lifestyle

Πήγε η Γουάντα Νάρα σε ιδιωτικό αεροπλάνο χωρίς εσώρουχο – Φάνηκαν όλα

Πήγε η Γουάντα Νάρα σε ιδιωτικό αεροπλάνο χωρίς εσώρουχο – Φάνηκαν όλα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Είχε πολύ κρύο στα καθίσματα

Η ανάρτηση ξεπέρασε τα 300.000 reactions στη δημοφιλή σελίδα της Νάρα, η οποία έχει πάντως περισσότερους από 13,5 εκατομμύρια ακολούθους στη γνωστή πλατφόρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_nara)

Μία εικόνα μέσα από το αεροπλάνο όμως, στην οποία φαίνεται να μη φοράει σουτιέν ήταν αυτή που “εκτόξευσε” τα like στο instagram της Αργεντινής τηλεπερσόνας και ατζέντη.

Η Γουάντα Νάρα που κάνει διαφημίσεις σε όλο τον κόσμο και έχει και εταιρεία καλλυντικών με το όνομά της θα έχει την ευκαιρία να κυριεύσει και την αγορά της Τουρκίας. Ήδη έχει αρχίσει να “ανεβάζει” στα social media, μόνο στο Instagram έχει 14,6 εκατ. followers, φωτογραφίες και βίντεο από την Κωνσταντινούπολη και προκαλεί χαμό.

Πριν από λίγες εβδομάδες υπήρξαν φήμες για χωρισμό του ζευγαριού αλλά η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι συνεχίζουν να είναι μαζί και τώρα θα γίνονται πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της Τουρκίας.Η αδελφή της Γουάντα, Ζάιρα, μιλώντας για την απόφαση της οικογένειας να μετακομίσει στην Τουρκία τόνισε: «Περάσαμε όλη την εβδομάδα στο Μαϊάμι με τη Γουάντα και μιλήσαμε εκτενώς για το ότι θα πάει στην Τουρκία. Όταν έχεις παιδιά πρέπει να λύσεις θέματα όπως αυτά με το σχολείο, με την ιατρική περίθαλψη αλλά και με τη γλώσσα. Σίγουρα ήταν δύσκολη απόφαση αλλά το βλέπει ως πρόκληση».

Όπως γράφουν στην Τουρκία η Γαλατασαράι θα πληρώσει τα 3 από τα 8 εκατ. ευρώ το χρόνο που προβλέπει το συμβόλαιο του Ικάρντι με την Παρί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments