Trash

Καίτη Γαρμπή για Διονύση Σχοινά: «Δεν θέλω να τον κοιτάζει καμία μόνο εγώ»

Καίτη Γαρμπή για Διονύση Σχοινά: «Δεν θέλω να τον κοιτάζει καμία μόνο εγώ»

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Καίτη Γαρμπή για Διονύση Σχοινά: «Έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στη Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερωτά της με τον  Διονύση Σχοινά αλλά και αν τον ζηλεύει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eimai i Kaiti p agapouses! (@kaitigarbi)

«Είναι ο πιο σοβαρός καλλιτέχνης που έχω γνωρίσει, ήθελε στο ξεκίνημα του Δημήτρη να μην βγει στην Τεχνόπολη για να μελετήσει και να είναι έτοιμος. Το παιδί είναι Καιτούλα τι να μελετήσει; Βγήκε το παιδί τρέμοντας αλλά βγήκε, πήρε το βάπτισμα και από εκεί και πέρα ήταν όλα πιο εύκολα».

«Έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει» ανέφερε, γελώντας.

«Το λατρεύω το Twitter, μ΄αρέσει η σπιρτάδα του, και ότι ο καθένας λέει την άποψή του χωρίς φόβο και πάθος, όπως και εγώ. Δεν με ενδιαφέρει να τα έχω καλά με όλους και αφού δεν με ενδιαφέρει να τα έχω καλά με όλους θα καταθέσω αυτό που θέλω και θα το κάνω ο κόσμος να χαλάσει» είπε αρχικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments