Αθλητισμός

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες των αγγλικών ομάδων στη σκιά του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες των αγγλικών ομάδων στη σκιά του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

Ο αγώνας της Ρέιντζερς με τη Νάπολι, αλλά και η η αναμέτρηση Άρσεναλ-Αϊντχόφεν θα είναι οι μοναδικές ευρωπαϊκές συναντήσεις βρετανικών ομάδων που θα επηρεαστούν αυτή την εβδομάδα, λόγο του εθνικού πένθους για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄

Ο αγώνας της Ρέιντζερς με τη Νάπολι για τους ομίλους του Champions League που μετατέθηκε χθες κατά μια ημέρα (από 13/9 σε 14/9) και η αναμέτρηση Άρσεναλ-Αϊντχόφεν για τους ομίλους του Europa League, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (15/9), αλλά αναβλήθηκε με σημερινή ανακοίνωση της UEFA, για λόγους ασφαλείας, λόγω «σοβαρών περιορισμών στο προσωπικό της αστυνομίας», εξαιτίας θεμάτων που σχετίζονται με το εθνικό πένθος για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄, φαίνεται ότι θα είναι οι μοναδικές ευρωπαϊκές συναντήσεις βρετανικών ομάδων που θα επηρεαστούν αυτή την εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το BBC Sport, ο αγώνας της Τσέλσι με τη Σάλτσμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Champions League, την Τετάρτη (14/9), θα διεξαχθεί όπως είχε προγραμματιστεί, αφού, σύμφωνα με την UEFA, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την ασφάλεια στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Περίπου 3.000 οπαδοί της ολλανδικής ομάδας αναμένονται στον αγώνα.

Εν τω μεταξύ, η Τότεναμ επιβεβαίωσε ότι ο εκτός έδρας αγώνας της για το Champions League με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας την Τρίτη «προχωρά όπως είχε προγραμματιστεί», ενώ η Λίβερπουλ υποδέχεται την ίδια ημέρα τον Άγιαξ στο «Άνφιλντ» και η Σέλτικ ταξιδεύει στην Πολωνία για να αντιμετωπίσει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ την Τετάρτη.

Επίσης, ο εντός έδρας αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ την Τετάρτη πρόκειται να διεξαχθεί, όπως και ο αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League με τη Σερίφ Τίρασπολ στη Μολδαβία την Πέμπτη.

Στο Europa Conference League, η Γουέστ Χαμ θα αγωνιστεί κανονικά εκτός έδρας, στη Δανία, με τη Σίλκεμποργκ την Πέμπτη, ενώ η Χαρτς ταξιδεύει στη Λετονία, για να αναμετρηθεί με τη Ρίγα Σκόλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments