Lifestyle

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει με καφέ στρίνγκ μαγιό και «κόβει» την ανάσα

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει με καφέ στρίνγκ μαγιό και «κόβει» την ανάσα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μαρία Σολωμού: Τα προσόντα που διαθέτουν είναι φτιαγμένα από θειικό χέρι

Η Μαρία Σολωμού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της. Άλλωστε, η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Solomou (@mariasolomou_official)

Και οι αναρτήσεις της σχεδόν ποτέ δεν περνούν απαρατήρητες. Αυτή τη φορά, η Μαρία Σολωμού ανέβασε φωτογραφία με καφέ μαγιό στρίνγκ.

Τον Δεκαπενταύγουστο, ο Mente Fuerte δεν περίμενε πολύ για να ευχηθεί δημόσια στη 47χρονη τραγουδίστρια. Με το που άλλαξε η ώρα και έφτασε κι επίσημα η μέρα της γιορτής, ο 29χρονος τράπερ ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και πάνω έγραψε «Χρόνια πολλά» συνοδεύοντάς το από μία καρδούλα.

Η Σολωμού είδε το story, το έκανε κατευθείαν repost και πάνω του έγραψε: «Habibi», που σημαίνει «αγάπη μου».

Ο Mente Fuerte στο podcast της Μαρίας Σολωμού

Πάει αρκετός καιρός τώρα που κυκλοφορούν οι φήμες ότι η Μαρία Σολωμού είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte, όμως, κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει. Στα τέλη του Ιουνίου, η ηθοποιός υποδέχτηκε στο podcast της «Για ελάτε στη Μαρία» τον τράπερ, με τις σπόντες να πετιούνται ελεύθερα μεταξύ τους. Ώσπου, ο Mente Fuerte τη ρώτησε ευθέως αν είναι ερωτευμένη μαζί του.

«Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς… Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;», είπε στο 1.02.55, και η Σολωμού πνίγηκε με το νερό που έπινε και δεν απάντησε στην ερώτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments