Ελλάδα

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Καταθέτει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Καταθέτει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Κατά τη σημερινή διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί η μαραθώνια κατάθεση της συζύγου του κατηγορούμενου ηθοποιού, Ελπίδας Νίνου, και να αρχίσει η εξέταση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για μία υπόθεση βιασμού το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού, το 2010 και το 2014.

Κατά τη σημερινή διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί η μαραθώνια κατάθεση της συζύγου του κατηγορούμενου ηθοποιού, Ελπίδας Νίνου, και να αρχίσει η εξέταση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα.

Η κατάθεση του προέδρου του Σ.Ε.Η., Σπύρου Μπιμπίλα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς υπήρξε, όπως έχει δηλώσει κι ίδιος, συνεργάτης για πολλά χρόνια και φίλος με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τη σύζυγο του, Ελπίδα Νίνου.Ο Σπύρος Μπιμπίλας μάλιστα αναφέρθηκε από τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη κατά την κατάθεση της στο ακροατήριο όπως άλλωστε είχε συμβεί και στο στάδιο της προδικασίας, καθώς ήταν ο άνθρωπος που γνώρισε ουσιαστικά την πρώτη καταγγέλλουσα και τη μητέρα της στον κατηγορούμενο.

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η., είχε προταθεί από τον Πέτρο Φιλιππίδη ως μάρτυρας υπεράσπισης κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Τότε, ο κ. Μπιμπίλας είχε κληθεί για κατάθεση ωστόσο όπως ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του, αγνοούσε το γεγονός ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τον είχε συμπεριλάβει στη λίστα των μαρτύρων υπεράσπισης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments