Trash

Η Cara Delevingne αγνώριστη σε τραγική κατάσταση: «Δεν τρώει και έχει να πλυθεί μέρες»

Η Cara Delevingne αγνώριστη σε τραγική κατάσταση: «Δεν τρώει και έχει να πλυθεί μέρες»

Πηγή Φωτογραφίας: KossyDerrickEnt

Ανήσυχοι οι θαυμαστές της Cara Delevingne: «Περιμένουμε άλλη μία Amy Winehouse ή κάποιος θα τη φροντίσει;»

Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την Cara Delevingne από τους φάνς της, καθώς διανύει μια τρομερή περίοδο. Όπως αναφέρθηκε από το SunOn στις 5 Σεπτεμβρίου, η Delevingne βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες Van Nuys και είναι άρρωστη. Τα μαλλιά της είναι άπλυτα, μπερδεμένα, καπνίζει και ρίχνει το τηλέφωνό της πολλές φορές στο πάτωμα. Όλα αυτά θα συνέβαιναν λίγο μετά την αποβίβαση της ηθοποιού από το ιδιωτικό αεροπλάνο του τραγουδιστή και παραγωγού Jay-Z. Ο λόγος? Έφτασε με δύο ώρες καθυστέρηση και εμφανίστηκε «χωρίς παπούτσια, με βρώμικες κάλτσες και ακανόνιστη συμπεριφορά».

Ανώνυμες πηγές της Daily Mailciting, ανέφεραν ότι η σταρ του Suicide Squad «φαινόταν ανίκανη να ελέγξει τις κινήσεις του σώματός του». Ένας στενός φίλος είπε στην al Sun: «Όλοι είμαστε απίστευτα ανήσυχοι. Η κατάσταση μεγαλώνει εδώ και μερικές εβδομάδες και η οικογένεια της Cara ενδιαφέρεται. Γίνεται λόγος για την ενεργοποίηση κάποιου είδους παρέμβασης και για να διασφαλίσουμε ότι η Cara θα λάβει τη βοήθεια που μπορεί να χρειαστεί. Φαίνεται ότι η Cara έχει να φάει και δεν έχει πλυθεί εδώ και μέρες.

@ibells96 we are with you #caradelevingne #fyp ♬ original sound – EX7STENCE™

«Υπάρχει κανείς που να την φροντίζει ή να περιμένουμε άλλη μια Amy Winehouse;», «Είναι σε άλλο πλανήτη, τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία», είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από το βίντεο στο TikTok.

@maggie19706 cara delevingne acting strange #foryoupage #caradelevingne ♬ original sound – Maggie

Σύμφωνα με το Fanpage, το 2020 η Cara Delevingne ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μητέρα της Πανδώρα, 63 ετών, εθίστηκε στην ηρωίνη όταν ήταν μόλις 20 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments