Lifestyle

«Έκανα το καθήκον μου»: Η Ζιζέλ κοιτάζει προς το μέλλον ζώντας χωριστά από τον Τομ Μπρέιντι

«Έκανα το καθήκον μου»: Η Ζιζέλ κοιτάζει προς το μέλλον ζώντας χωριστά από τον Τομ Μπρέιντι

Πηγή Φωτογραφίας: Wolipop - Detikcom

Η Ζιζέλ παραδέχτηκε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Elle ότι θέλει ο Brady να είναι «πιο παρών» αφού τον υποστήριξε στην επιδίωξη των ονείρων του για το NFL από τότε που παντρεύτηκαν το 2009.

Η Ζιζέλ κοιτάζει πλέον το μέλλον και είναι έτοιμη να επικεντρωθεί στην «τεράστια λίστα πραγμάτων» που θέλει να ακολουθήσει στην προσωπική της ζωή. Το μοντέλο από τη Βραζιλία άφησε στην άκρη τη λαμπρή καριέρα της στο μόντελινγκ την τελευταία δεκαετία για να εστιάσει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής της στο να μεγαλώσει την οικογένεια της με τον σούπερ σταρ του NFL, Τομ Μπρέιντι.

View this post on Instagram

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret βρίσκεται σε μια διαμάχη με τον Μπρέιντι, αφού  “αποσύρθηκε” από το NFL. Η Ζιζέλ ήθελε ο άντρας της να δώσει προτεραιότητα στην οικογένεια, αλλά η απόφασή του την οδήγησε να φύγει από το οικογενειακό τους σπίτι στην Τάμπα της Φλόριντα.

View this post on Instagram

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Η Ζιζέλ παραδέχτηκε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Elle ότι θέλει ο Brady να είναι «πιο παρών» αφού τον υποστήριξε στην επιδίωξη των ονείρων του για το NFL από τότε που παντρεύτηκαν το 2009. Στην ίδια συνέντευξη, το σούπερ μόντελ είπε επίσης ότι τώρα έχει κάνει αυτό που της αναλογεί. , και είναι έτοιμη να επιστρέψει στο να κυνηγήσει τα όνειρά της που προηγουμένως είχε αφήσει στην άκρη.

Με τι θα ασχοληθεί πλέον το διάσημο μοντέλο

Η Ζιζέλ, το άλλοτε πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, αποσύρθηκε από την πασαρέλα το 2015 και όπως αποκάλυψε δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στις πασαρέλες. Θέλει να εξακολουθεί να εργάζεται για τη μόδα, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Αυτός ο τρόπος αφορά τη συνεργασία με φωτογράφους και στυλίστες, με τους οποίους έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις, όσο ήταν supermodel. «Στα 42 μου αισθάνομαι πιο συνδεδεμένη με τον σκοπό μου. Είναι πολύ εύκολο για μένα να πάω εκεί και να δημιουργήσω έναν χαρακτήρα και να υποδυθώ αυτόν τον ρόλο για μια μέρα» δήλωσε η Ζιζέλ. «Θέλω, επίσης, να δημιουργήσω περισσότερα όμορφα πράγματα στον κόσμο με διαφορετικούς τρόπους»

Θέλει να αφοσιωθεί στην προστασία του πλανήτη

Ανάμεσα σε όσα δήλωσε, η Ζιζέλ ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να θέσει ως προτεραιότητά της το περιβάλλον και την αναγέννηση των φυσικών πόρων του πλανήτη, ειδικά στην πατρίδα της, Βραζιλία.

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Ακόμη, δήλωσε ότι ελπίζει πως μπορεί να ωθήσει κι άλλες γυναίκες, που είναι μητέρες, να ακολουθούν τα πάθη τους. «Ποτέ δεν μου άρεσε να με βάζουν σε ένα κουτί, γιατί πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε ό,τι θέλουμε. Έχουμε τόσο πολλές διαφορετικές πλευρές» δήλωσε, προσθέτοντας: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που μπορώ να το κάνω αυτό στη δουλειά μου και μπορώ να μπαίνω σε τόσο διαφορετικούς ρόλους και να βιώνω όλες αυτές τις διαφορετικές πτυχές του εαυτού μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments