Pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Κωνσταντίνος Βλαχάκης
Γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Με την
Σοφία Χύτου

Γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο pagenews: Δεν κάνουμε λογοκρισία και έλεγχο στο έργο κανενός καλλιτέχνη

Ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης Γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, για το τι θα περιλαμβάνει η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα στην 86η ΔΕΘ, τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και άλλα θέματα. 

Ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης Γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Ώρα Οικονομίας” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε  στο φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ,  για το τι θα περιλαμβάνει η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα στην 86η ΔΕΘ, τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και άλλα θέματα.

Κωνσταντίνος Βλαχάκης στο pagenews.gr: Για τα όσα συνέβησαν στο φεστιβάλ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

“Ήταν ένα φεστιβάλ που είχε να γίνει 3 χρόνια ο κορωνοϊός δεν μας το είχε επιτρέψει. Ήταν απολύτως επιτυχημένο, μερικές χιλιάδες πολίτες η πλειοψηφία νέοι και νέες επισκέφθηκαν το άλσος στρατού στο Γουδί είχε πλούσιες συζητήσεις σε διάφορες θεματικές με 2 κεντρικές εκδηλώσεις για φλέγοντα ζητήματα όπως αυτό των παρακολουθήσεων αλλά και της στεγαστικής κρίσης που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τους νέους ανθρώπους και την κεντρική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα…”.

“Μας προκαλεί πραγματικά εντύπωση και είναι αστείο πως η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία και η νεολαία τους επιμένουν να μας κατηγορούν να καταδικάσουμε ή επιμένουν ότι δεν λογοκρίναμε το έργο ενός καλλιτέχνη. Εμείς απαντήσαμε και συνεχίζουμε να απαντούμε μέχρι σήμερα ότι ούτε λογοκρισία ούτε έλεγχο μπορούμε να κάνουμε στο έργο κανενός καλλιτέχνη και ότι η λογοκρισία με τη δημοκρατία είναι δύο έννοιες ασύμβατες..” σημείωσε ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Κωνσταντίνος Βλαχάκης στο pagenews.gr: Για τα όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ για τους νέους

“Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να ασχολείται με το φεστιβάλ μας όλες αυτές τις μέρες και όχι με όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ μάλλον είναι εικόνα αποτυχίας των εξαγγελιών του και επιτυχίας του δικού μας φεστιβάλ παρά εικόνα επιτυχίας. Θεωρώ ότι ήταν μια παρουσία πολύ κατώτερη των περιστάσεων μάλλον είναι και η τελευταία του παρουσία ως πρωθυπουργού και εμείς θα προσπαθήσουμε να είναι η τελευταία του παρουσία ως πρωθυπουργού. Συνεχίζει με στρεβλό τρόπο ειδικά στο ζήτημα της ενεργειακής κρίσης να επεκτείνει μια επιδότηση της αισχροκέρδειας γιατί αυτό γίνεται όταν συνεχίζει να μην μπαίνει πλαφόν στο κέρδος αλλά να επιδοτούνται με πολλά δισεκατομμύρια ευρώ οι ιδιώτες πάροχοι…” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βλαχάκης.