Ελλάδα

Allou Fun Park: Απαντά στην καταγγελία για τον αριθμό των επιβαινόντων

Allou Fun Park: Απαντά στην καταγγελία για τον αριθμό των επιβαινόντων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Το πάρκο ψυχαγωγίας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «το εν λόγω έγγραφο της TUV HELLAS αναφέρει επιβίβαση 3 ατόμων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά»

Απάντηση στις καταγγελίες του Βασίλη Καπερνάρου, δικηγόρου και εκπροσώπου των τραυματισθέντων στο ατύχημα στο πάρκο ψυχαγωγίας Allou Fun Park, δίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.

Στην καταγγελία ο κ.Καπερνάρος, επικαλούμενος τους ελεγκτές ανέφερε ότι στη βάρκα έπρεπε να κάθονται 3 άτομα και όχι 4.

Το πάρκο ψυχαγωγίας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «το εν λόγω έγγραφο της TUV HELLAS αναφέρει επιβίβαση 3 ατόμων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά».

Συγκεκριμένα: «Σε συνέχεια ανακοίνωσης του πληρεξουσίου δικηγόρου των τραυματισμένων, κυρίου Βασίλη Καπερνάρου στην οποία κάνει μνεία σε έγγραφο της TUV HELLAS από το οποίο δήθεν προκύπτει ότι στο παιχνίδι LA ISLA επιτρέπεται η επιβίβαση 3 ατόμων ανά βάρκα, κρίνεται σκόπιμο να δημοσιοποιηθεί η θέση μας προς αποκατάσταση της πραγματικότητας: Το εν λόγω έγγραφο της TUV HELLAS αναφέρει επιβίβαση 3 ατόμων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ήταν υποχρεωμένη να αναγράψει και επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος.

Περαιτέρω από το manual του κατασκευαστή ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ επιτρεπόμενων ατόμων ή μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος. Το manual θέτει ως μοναδική προϋπόθεση για την χρήση του παιχνιδιού, την καλή λειτουργία του παιχνιδιού. Εξάλλου το εν λόγω παιχνίδι La Isla, από τον ίδιο κατασκευαστή, λειτουργεί σε άλλα τέσσερα (4) πάρκα στο εξωτερικό, ήτοι Silverwood, White water west, Ocean city fun και Vancouver’s playland και σε όλα τα ανωτέρω πάρκα ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ (4) άτομα ανά βάρκα».

Η εταιρεία αναφέρει ακόμα ότι «εξακολουθεί να υπάρχει η πρόθεση συνδρομής στους τραυματισθέντες και γι’ αυτό τον λόγο ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας κύριος Μιχάλης Δημητρακόπουλος επισκέφτηκε στο γραφείο του τον κύριο Βασίλη Καπερνάρου και έγινε μια ειλικρινής συζήτηση, που επί του παρόντος δεν έχει υπάρξει συμφωνία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments