Trash

Adam Levine: Απάτησε την Behati Prinsloo με ινφλουένσερ και ήθελε να δώσει το όνομα της στην κόρη του

Adam Levine: Απάτησε την Behati Prinsloo με ινφλουένσερ και ήθελε να δώσει το όνομα της στην κόρη του

Πηγή Φωτογραφίας: Dlisted

Adam Levine: Αδιανόητο και όμως αληθινό

Ένα μοντέλο του Instagram έχει γίνει viral στο TikTok επειδή κατηγορεί τον Adam Levine ότι έχει σχέση μαζί της.

Η Sumner Stroh, δεν αποκάλυψε αρχικά το όνομα του τραγουδιστή και τον αποκάλεσε απλώς «άνδρα που είναι παντρεμένος με μοντέλο της Victoria’s Secret».

Ο 43χρονος frontman των Maroon 5 είναι παντρεμένος με τον πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret, Behati Prinsloo, από το 2014.

«Εκείνη την εποχή, ήμουν νέα, αφελής και, ειλικρινά, αισθάνομαι ότι με εκμεταλλεύτηκαν», είπε η 23χρονη στο βίντεο, χωρίς να αναφέρει λεπτομερώς πότε έλαβε χώρα η υποτιθέμενη σχέση. «Δεν ήμουν στο “προσκήνιο” όπως είμαι τώρα, οπότε σίγουρα χειραγωγήθηκα πολύ εύκολα».

Ωστόσο, η Stroh δήλωσε αποκλειστικά στο Page Six ότι η υποτιθέμενη σχέση έλαβε χώρα «πέρυσι», όταν «αποφοίτησε από το κολέγιο το 2021».

Όταν ρωτήθηκε αν η υποτιθέμενη σχέση ήταν σεξουαλική, το μοντέλο υποστήριξε ότι εκείνη και ο Levine είχαν μια «σωματική» επαφή. «Δεν έχω μιλήσει μαζί του εδώ και μήνες», πρόσθεσε επίσης.

Στο viral βίντεο, η Stroh αποκάλυψε τον Levine ως εραστή της, δημοσιεύοντας screenshots μηνυμάτων που υποτίθεται ότι της έστειλε ο τραγουδιστής.

«Οι Maroon 5 είναι ουσιαστικά μουσική για ασανσέρ σε αυτό το σημείο, οπότε είμαι σίγουρη ότι ξέρετε ποιος είναι ο Adam Levine», είπε στους followers της.

Η Stroh ισχυρίστηκε ότι εκείνη και ο Levine έβγαιναν για «περίπου ένα χρόνο», αλλά εκείνος επέστρεψε στη ζωή της μήνες αργότερα για να της ζητήσει, όπως ισχυρίζεται, να δώσει το όνομά της στο επόμενο παιδί του.

«Είπε, “Εντάξει, σοβαρή ερώτηση. Θα αποκτήσω άλλο ένα μωρό και αν είναι αγόρι, θέλω πραγματικά να το ονομάσω Sumner. Είσαι εντάξει με αυτό; Σοβαρά μιλάω”», είπε το μοντέλο, διαβάζοντας δυνατά το υποτιθέμενο μήνυμα.

Η Page Six έχει στην κατοχή του βίντεο που φαίνεται να δείχνει ότι τα μηνύματα συνδέονταν με το επαληθευμένο προφίλ του Levine στο Instagram.

Ο Levine και η Prinsloo επιβεβαίωσαν πρόσφατα ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Το ζευγάρι έχει ήδη δυο κόρες, την Dusty Rose, 5 ετών και την Gio Grace, 4 ετών.

Η Stroh δήλωσε ότι ήταν «στην κόλαση σε αυτό το σημείο» αφού ο Levine φέρεται να επικοινώνησε μαζί της σχετικά με το αίτημα για την ονομασία.

«Η ηθική μου διακυβεύτηκε εν αγνοία μου», υποστήριξε. «Με χειραγώγησε εντελώς», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments