Trash

Ο Έζρα Μίλερ είχε δημιουργήσει το λεγόμενο «χαρέμι ​​της αυλής» με σεξουαλικούς συντρόφους

Ο Έζρα Μίλερ είχε δημιουργήσει το λεγόμενο «χαρέμι ​​της αυλής» με σεξουαλικούς συντρόφους

Πηγή Φωτογραφίας: Vandal

Ο Έζρα Μίλερ «φωνάζει» και «μειώνει» τις γυναίκες με τις οποίες έχει σεξουαλική σχέση

Ο σταρ του “The Flash” Έζρα Μίλερ “φωνάζει” και “μειώνει” τις συντρόφους του όπως είπε ένας φίλος του ηθοποιού στο Vanity Fair σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ezra Matthew Miller (@ezramillerflash)

Ο Μίλερ ζει έναν ανοιχτά πολυαγαπημένο τρόπο ζωής και το έχει επικοινωνήσει με το κοινό στο παρελθόν. Ενώ ο φίλος του Μίλερ, ο οποίος δεν κατονομάστηκε στην έκθεση του Vanity Fair, είπε στη δημοσίευση ότι δεν βρίσκουν την πολυαμορία “εγγενώς λάθος”, ο φίλος είπε ότι θα ταξινομούσαν τον τρόπο ζωής του Μίλερ περισσότερο ως “πατριαρχική δικτατορία”.

«Ο Έζρα ελέγχει όλο το σεξ ως άντρας και παίζει με τις γυναίκες ουρλιάζει, τις μειώνει μπροστά στους άλλους», όπως είπε ο φίλος του Μίλερ στο Vanity Fair.

Μια γυναίκα είπε στους Melkorka Licea και την Katie Warren του Insider σε μια αναφορά που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο ότι πέρασε περίπου έξι ημέρες το 2020 με τον Miller στο Hótel Laugarbakki της Ισλανδίας —που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας— για να ηχογραφήσει μουσική. Η γυναίκα, η οποία ήταν 18 ετών τότε, την περιέγραψε ως «μία από τις πιο τραυματικές εβδομάδες της ζωής της».

Είπε ότι είχε αρκετές σεξουαλικές επαφές με τον Μίλερ όσο έμενε μαζί τους, συμπεριλαμβανομένης μιας τριάδας με μια άλλη γυναίκα.

Μια θεωρία λέει ότι το Miller έκανε τελετουργικό κατά τη διάρκεια μιας από τις συναντήσεις που διοργάνωνε, απαιτώντας από τη Susan Sarandon να έρθει για να αποτίσει φόρο τιμής στο βωμό επειδή τους σνόμπαρε από ένα δείπνο.

Η έκθεση του VF περιγράφει κάθε είδους ιστορίες για πράγματα που φέρεται να έχει κάνει το Miller τα τελευταία χρόνια – εκτός των νομικών τους ζητημάτων, τα οποία είναι καλά τεκμηριωμένα – συμπεριλαμβανομένης της περιπλάνησης στους δρόμους αναζητώντας καταπιεσμένους νέους για να τους παρασύρει στο δικό τους τρόπο ζωής, πολλές φορές οπλισμένο, βασανίζοντας τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους μέσω διατριβών/πυροβολισμών/επίπληξης και πολλών άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments