Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Επικήρυξαν με 3.000 ευρώ τον άνδρα που σκότωσε το γατάκι

Θεσσαλονίκη: Επικήρυξαν με 3.000 ευρώ τον άνδρα που σκότωσε το γατάκι
Η κτηνωδία καταγράφηκε κλειστό κύκλωμα διπλανού καταστήματος και το βίντεο ήρθε στην κατοχή της φιλοζωικής οργάνωσης, η οποία το κατήγγειλε στην αστυνομία και προχώρησε στην επικήρυξη

Η φιλοζωική οργάνωση Θεσσαλονίκης «Νοιάζομαι», επικήρυξε με το ποσό των 3.000 ευρώ τον άνδρα που ποδοπάτησε και σκότωσε ένα γατάκι, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου.

Η κτηνωδία καταγράφηκε κλειστό κύκλωμα διπλανού καταστήματος και το βίντεο ήρθε στην κατοχή της φιλοζωικής οργάνωσης, που προχώρησε στη συνέχεια στην καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία.

«Έκτοτε όμως, επειδή δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την πορεία της καταγγελίας, στις 12 Σεπτεμβρίου και σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστή η ταυτότητα του κτήνους, δημοσιεύτηκε το βίντεο σε όλα τα ΜΜΕ και σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα παρακολούθησε τις σκηνές φρίκης», όπως καταγγέλλει η Εύη Καλαϊντζίδου από την φιλοζωική οργάνωση «Νοιάζομαι».

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την ταυτότητα του δράστη και, σε μια τελευταία προσπάθεια να βρεθεί, τα μέλη της φιλοζωικής προχωρούν στην επικήρυξή του, προκειμένου να δοθούν, έστω και ανώνυμα, πληροφορίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments