Pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Σταύρος Κελέτσης
Βουλευτής Έβρου Νέας Δημοκρατίας
Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Διευθυντής Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Με την
Σοφία Χύτου

Κελέτσης – Θεοχαρόπουλος στο pagenews.gr: Πολιτική αντιπαράθεση για παρακολουθήσεις και ΔΕΘ

Ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Κελέτσης και ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος αναφέρθηκαν στην υπόθεση των παρακολουθήσεων αλλά και στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στην 86η ΔΕΘ. 

Ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Κελέτσης και ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος μίλησαν στο pagenews.gr και την εκπομπή “Ώρα Οικονομίας” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην υπόθεση των παρακολουθήσεων αλλά και στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στην 86η ΔΕΘ.

Κελέτσης – Θεοχαρόπουλος στο pagenews.gr: Πολιτική αντιπαράθεση για τις παρακολουθήσεις

Ο κ. Κελέτσης για την υπόθεση των παρακολουθήσεων δήλωσε: “Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή κίνησε τις διαδικασίες στη γραμμή “όλα στο φως” για τη συγκεκριμένη περίπτωση παραδέχθηκε ότι επρόκειτο πραγματικά μιας ατυχούς περίπτωσης, δεν έπρεπε να γίνει αυτό σύμφωνα και με όσα έχει δηλώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και κινήθηκε θεσμικά σε όλα τα επίπεδα και με τη σύγκληση της Βουλής, και στην ολομέλεια και στην σύγκληση Θεσμών και Διαφάνειας. Ανταποκρινόμενοι και στην πρόταση για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, δέχθηκε το να γίνει αυτή η επιτροπή και να εξετάσει το θέμα. Είμαστε σε αυτή τη φάση έχουν ήδη καταθέσει όλοι οι πρώην Διοικητές της ΕΥΠ, είχαμε και τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, η οποία είναι η υπερκείμενη αρχή η Ανεξάρτητη η οποία ελέγχει την ΕΥΠ σε ένα βαθμό και τις διαδικασίες και στη συνέχεια έχουμε την εξέταση των υπολοίπων μαρτύρων..” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος σχετικά με τις παρακολουθήσεις απάντησε: “Το ερώτημά σας εξαρτάται από τη συνεχιζόμενη πρόθεση της κυβέρνησης η οποία κατά την άποψή μου είναι αντίθετη από τη γραμμή η οποία εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης “ότι όλα στο φως”, κινείται με τη λογική όλα στο σκοτάδι. Κατά την άποψή μας εδώ υπάρχει ένα σοβαρό σκάνδαλο, το σκάνδαλο των υποκλοπών, το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων το οποίο αποκαλύφθηκε ότι η ΕΥΠ η οποία έχει έρθει στην αρμοδιότητα του κ. Μητσοτάκη παρακολουθούσε πολιτικούς αντιπάλους, αρχηγό πολιτικού κόμματος, δημοσιογράφους και δεν ξέρει κανείς ακόμη πόσους άλλους…” υπογράμμισε ο κ. Θεοχαρόπουλος.