Αθλητισμός

Σέλτικς: Επίσημο για Ουντόκα – Εκτός πάγκου για όλη τη σεζόν

Σέλτικς: Επίσημο για Ουντόκα – Εκτός πάγκου για όλη τη σεζόν

Πηγή Φωτογραφίας: /sports.yahoo

Αμέσως μετά την απόφαση των Σέλτις, ο Ουντόκα προέβη σε δήλωση συγνώμης

Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν και επίσημα την απόφασή τους να απομακρύνουν από τον πάγκο τον 45χρονο τεχνικό με το μέλλον του στη Βοστώνη να είναι αβέβαιο  τίθεται στο… περιθώριο ενόψει της νέας σεζόν, αφήνοντας μάλιστα όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του στη Βοστώνη.

Ο Ίμε Ουντόκα, όπως αποκαλύφθηκε διατηρούσε σχέση με γυναίκα που ήταν μέλος του προσωπικού των Μπόστον Σέλτικς, κάτι που απαγορεύεται από τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου.

Οι “Κέλτες” ενημέρωσαν με επίσημη ανακοίνωση την τιμωρία του 45χρονου τεχνικού, αφήνοντας μάλιστα όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του στη Βοστώνη.

«Οι Μπόστον Σέλτικς, ανακοινώνουν την επιβολή τιμωρίας στον προπονητή, Ίμε Ουντόκα για ολόκληρη τη σεζόν 2022-2023, καθώς παραβίασε κανονισμούς της ομάδας.

Απόφαση για το μέλλον του στην ομάδα θα παρθεί σε άλλη ημερομηνία. Η τιμωρία του Ουντόκα έχει άμεση ισχύ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Σέλτικς.

Η δήλωση συγνώμης του Ουντόκα

Λίγο αργότερα ο 45χρονος τεχνικός των Μπόστον εξέδωσε απολογητική δήλωση, με την οποία ζητάει συγνώμη για τη δύσκολη θέση στην οποία έφερε την ομάδα αλλά και την οικογένειά του.

«Θα ήθελα να απολογηθώ στους παίκτες, τους οπαδούς και σε ολόκληρο τον οργανισμό των Σέλτικς, αλλά και στην οικογένειά μου επειδή τους απογοήτευσα.

Ζητάω συγνώμη που έφερα σε αυτή τη δύσκολη θέση την ομάδα και αποδέχομαι την απόφαση που πάρθηκε. Από σεβασμό σε όσους εμπλέκονται, δεν θα κάνω παραπάνω σχόλια», ανέφερε ο Ουντόκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments