Ελλάδα

Ευρυτανία: Αγωνία για την 48χρονη αγνοούμενη στην Ευρυτανία – Στον βυθό της λίμνης οι έρευνες με sonar

Ευρυτανία: Αγωνία για την 48χρονη αγνοούμενη στην Ευρυτανία – Στον βυθό της λίμνης οι έρευνες με sonar

Πηγή Φωτογραφίας: evrytanika

Δύτες αναμένεται να βουτήξουν στη λίμνη μετά τα ευρήματα τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ SONAR EMILY σε μεγάλο βάθος

Στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών στην Ευρυτανία επικεντρώνονται οι έρευνες για τη 48χρονη μητέρα, η οποία αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη, ενώ είχε προηγηθεί καταγγελία της για ξυλοδαρμό από τον τον σύζυγό της.

Το τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ SONAR EMILY που χρησιμοποιήθηκε στις έρευνες εντόπισε εύρημα σε μεγάλο βάθος και οι ενδείξεις θα χρησιμοποιηθούν από δύτες οι οποίοι θα βουτήξουν το επόμενο διάστημα.

Το χρονικό της εξαφάνισης της 48χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη γυναίκα στις 19 Σεπτέμβρη είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα του Καρπενησίου και έκανε μήνυση κατά του συζύγου της για ξυλοδαρμό . Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,η 48χρονη έφτασε στο σημείο να τον καταγγείλει μετά από έναν έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους για την περιουσία που κληρονόμησε η ίδια το τελευταίο διάστημα.

Μετά τη μήνυση , οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα της κι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αφού πρώτα του όρισε τακτική δικάσιμο

Μέσα στο αυτοκίνητό της η γυναίκα είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο αλλά και δέκα σελίδες γραμμένες από την ίδια.Μεταξύ άλλων, έγραφε : «αν με βρείτε τραυματισμένη μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες αλλά να μου κάνετε ευθανασία» καθώς και κάποια λόγια για τον άντρα της και το γιο της.

Στο Καρπενήσι, όλοι κάνουν λόγο για μια δραστήρια γυναίκα, η οποία εργαζεται σε μικροβιολογικό εργαστήριο και διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments