Focus

Gwyneth Paltrow: Το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες των 50

Gwyneth Paltrow: Το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες των 50

Πηγή Φωτογραφίας: Gwyneth Paltrow - Profile Images — The Movie Database (TMDB)

Gwyneth Paltrow: "Αποδέχομαι τα σημάδια και το χαλαρό δέρμα, τις ρυτίδες. Αποδέχομαι το σώμα μου και αφήνω πίσω την ανάγκη να είμαι τέλεια".

Σε λίγες ημέρες, η Gwyneth Paltrow θα κλείσει τα 50 και λίγο πριν ξεκινήσει τη νέα δεκαετία στη ζωή της, πήρε λίγο χρόνο για να εκφράσει τα συναισθήματά της και ενδεχομένως να εμπνεύσει κι άλλες γυναίκες (και όχι μόνο) που μπορεί να βιώνουν το ίδιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία με μαγιό και γράφοντας στη λεζάντα αυτής “στοχασμοί για ένα ορόσημο”, η ηθοποιός και ιδρύτρια του Goop παρέπεμψε τους followers της σε ένα μακροσκελές κείμενο στο site της, σχετικά με τα 50α γενέθλιά της.

Περιγράφοντας το πώς είχαν περάσει οι γονείς της το συγκεκριμένο ορόσημο, η Paltrow ήθελε να δώσει τη δική της οπτική πάνω στο θέμα. “Το σώμα μου, ένας χάρτης από όλα τα στοιχεία όλων των ημερών, είναι λιγότερο διαχρονικό. Μία συλλογή από σημάδια και ανωμαλίες που τσακίζουν τα κεφάλαια. Σημαδεμένη από εγκαύματα φούρνου, ένα δάχτυλο που έσπασε σε ένα παράθυρο καιρό πριν, η γέννηση ενός παιδιού. Ασημένια μαλλιά και οι πρώτες γραμμές”, έγραψε στο κείμενό της.

Όπως υπογράμμισε, αυτό για το οποίο πασχίζει είναι να έχει καλή υγεία και διάρκεια, ενώ από εδώ και στο εξής έχει αποφασίσει πως θα αποδέχεται πράγματα. “Αποδέχομαι τα σημάδια και το χαλαρό δέρμα, τις ρυτίδες. Αποδέχομαι το σώμα μου και αφήνω πίσω την ανάγκη να είμαι τέλεια, να μοιάζω τέλεια, να αψηφώ τη βαρύτητα, τη λογική, την ανθρωπιά. Αποδέχομαι το ότι είμαι άνθρωπος”, συνέχισε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Paltrow κάνει λόγο για τη γήρανση και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε οι γυναίκες σχετικά με την εικόνα του σώματος. “Δυστυχώς, συνεχώς κοιτάμε τους εαυτούς μας με κριτική ματιά. Θα λάτρευα να φτάσω σε ένα σημείο όπου δεν θα το έκανα πια αυτό”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments