Lifestyle

Οι κυρίες των παικτών της Ίντερ: Ποια είναι η πιο καυτή

Οι κυρίες των παικτών της Ίντερ: Ποια είναι η πιο καυτή

Πηγή Φωτογραφίας: @ddumfries2

Ένα διάσημο ρητό λέει ότι πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μία γυναίκα

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου ενθουσιάζονται με τους αγώνες, ωστόσο πάντα υπάρχει ένα ενδιαφέρον έως και περιέργεια και για τα προσωπικά των ινδαλμάτων τους. Συνήθως οι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται με ελκυστικές γυναίκες σε μία ευρεία γκάμα από τηλεοπτικές προσωπικότητες και καυτά μοντέλα έως τραγουδίστριες και αθλήτριες.

Τυχαία, η παρουσίαση της λίστας – όπως καταγράφηκε έως τον περασμένο Μάϊο – με τις καυτές κυρίες των ποδοσφαιριστών της Ίντερ Μιλάνου, 2022, που περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εκπληκτικών γυναικών.

Ντένζελ Ντάμφρις και Τζέιμι Κένσβιλ

Ο αμυντικός της Ίντερ είναι αφοσιωμένος στην παρτενέρ του Jaimy Kenswiel και οι δυο τους είναι μαζί για σημαντικό χρονικό διάστημα. Το 2020 υποδέχθηκαν το πρώτο παιδί τους. Στο σηματοδότησε την άφιξη του πρώτου μικρού του ζευγαριού στον κόσμο. Δίνει συχνά το παρόν στο “Τζουζέπε Μεάτσα”, στηρίζοντας τον άνδρα της και αποτελεί μία από τις ομορφότερες κυρίες του συλλόγου.

Λαουτάρο Μαρτίνεθ και Αγκουστίνα Γκαντόλφο

Η Αγκουστίνα Γκαντόλφο,  είναι 26 ετών και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ίδια πόλη της Αργεντινής με τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ. Ασχολείται με το μόντελινγκ από τότε που ήταν παιδί και είχε πάντα ένα υπέροχο σώμα. Τονίζει τη σημασία της διατροφής και των διατροφικών συνηθειών στη διατήρηση της άριστης υγείας της. Εγκατέλειψε τα σχέδιά της να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο και έγινε μοντέλο στο Instagram. Λόγω της καριέρας της στο μόντελινγκ, έχει μεγάλο κοινό.

Έντιν Ντζέκο και Άμρα Σίλαζιτς

Γνωρίστηκαν το 2011 όταν ο σέντερ φορ ξεκίνησε την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα. Το εκπληκτικό μοντέλο δημοσιεύει συχνά χαρούμενες φωτογραφίες από τον πολυτελή τρόπο ζωής τους μαζί, ανταλλάσσοντας συχνά ερωτικά βλέμματα ενώ κρατούν ο ένας τον άλλον. Η Άμρα είναι μία από τις πιο καυτές συζύγους παικτών της Ίντερ Μιλάνου.

Νικολό Μπαρέλα και Φεντερίκα Σίβενιν

Ο Νικολό Μπαρέλα είναι παντρεμένος με την όμορφη Φεντερίκα Σίβενιν. Ο Νικολό και η Φεντερίκα άρχισαν να βγαίνουν το 2015 όταν ήταν ακόμα με την Κάλιαρι. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2018 στο πρώην βασιλικό παλάτι διακοπών της Σαβοΐας Villa d’Orri στη Σαρδηνία. Φίλοι και συγγενείς παρευρέθηκαν στο γάμο τους. Η Φεντερίκα Σίβενιν είναι ένα ασυνήθιστο μοντέλο, που σπάει τα στερεότυπα.

Αρτούρο Βιδάλ και Σόνια Ισάζα

Η Σόνια φημολογείται ότι είναι σε σχέση με τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή από το 2018.  Όταν ο Αρτούρο δημοσίευσε μια φωτογραφία της πρωτοχρονιάτικης απόδρασής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενίσχυσε τα σενάρια. Κάποιες επίσης φήμες για προβλήματα στη σχέση τους δεν επαληθεύτηκαν…ούτε και η σχέση βέβαια.

Στέφαν ντε Βριτζ και Ντοίνα Τουρκάνου

Ο Στέφαν και η Ντόινα άρχισαν να βγαίνουν το 2017. Εκείνη την εποχή, ο Ολλανδός παίκτης είχε αναλάβει να παίξει για τη Λάτσιο στη Ρώμη. Αρκετές ασθένειες όμως εμπόδισαν τη συμμετοχή του και δεν  άργησε να μετακομίσει στην στην Ίντερ Μιλάνου. Η αγάπη της κυρίας του θα ήταν πιο κοντά τώρα που είχε μετεγκατασταθεί. Όλα πήγαν καλά όταν ο Στέφαν εντάχθηκε στον ιταλικό σύλλογο το 2018 ως προπονητής της πρώτης ομάδας.

Αλεσάντρο Μπαστόνι και Καμίλα Μπρεσιάνι

Η Καμίλα Μπρεσιάνι, μια Ιταλίδα καλλονή, και πετυχημένη επιχειρηματίας είναι η φίλη του αμυντικού Αλεσάντρο Μπαστόν από τον Μάιο του 2020. Στους λογαριασμούς τους στο Instagram, το ζευγάρι αποκάλυψε τη σχέση του. Το κοινό δέχτηκε θετικά το ειδύλλιό τους. Η Καμίλα Μπρεσιάνι είναι περισσότερο γνωστή ως φίλη του Μπαστόνι.

Σαμίρ Χαντάνοβιτς και Ζόγια Τρόμπεκ

Η Ζόγια Τρόμπεκ, γνωστή ως σύζυγος του Σαμίρ Χαντάνοβιτς, του νούμερο ένα τερματοφύλακα της Σλοβενίας. Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς είναι διάσημος ποδοσφαιριστής τόσο στην Ιταλία όσο και στη Σλοβενία. Το ζευγάρι διατηρεί χαμηλό προφίλ και αποφεύγει να μοιράζεται πάρα πολλές προσωπικές πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μίλαν Σκρίνιαρ και Μπάρμπορα Χροντσέκοβα

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ είναι παντρεμένος με την Μπάρμπορα Χροντσέκοβα από το 2016. Ο Σκρίνιαρ αναγνώρισε ότι είχε δύο εξαιρετικές γυναίκες στη ζωή του: τη μητέρα του και την Μπάρμπορα, η οποία τον στήριξε από την αρχή και ήταν πάντα στο πλευρό του.

Ιβάν Πέρισιτς και Γιόσιπα Πέρισιτς

Η Γιοσίπα Πέρι είναι σύζυγος του Ιβάν Πέρισιτς, γνωστού Κροάτη αμυντικού. Ενώ ήταν ακόμα στο γυμνάσιο, ο Ιβάν γνώρισε τη μελλοντική του σύζυγο. Ως αποτέλεσμα, τα κορίτσια δεν παρέμειναν ανύπαντρα για πολύ. Η σύζυγος του Πέρισιτς ήταν η πρώτη του αγάπη, σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή. Ο Ιβάν και η Γιόσιπα δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το 2012. Το πρώτο τους παιδί γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του ίδιου έτους. Στον γιο τους δόθηκε το όνομα Λεονάρντο. Η Γιόσιπα έχει 36 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram (Μάιος 2022) και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments