Διεθνή

Μπερλουσκόνι: Θέλω περισσότερες ψήφους από την Λέγκα

Μπερλουσκόνι: Θέλω περισσότερες ψήφους από την Λέγκα

Πηγή Φωτογραφίας: thetelegraph

Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα για τις  κρίσιμες βουλευτικές εκλογές, ο Σ. Μπερλουσκόνι ζήτησε το κόμμα του να λάβει ένα μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό της Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι

Την επιθυμία του να συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους από την Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι εξέφρασε ρητά ο Πρόεδρος του Κινήματος Forza Italia και πρώην Πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα για τις  κρίσιμες βουλευτικές εκλογές, ο Σ. Μπερλουσκόνι ζήτησε το κόμμα του να λάβει ένα μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό της Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι.

«Είμαι πολύ πεπεισμένος ότι θέλω περισσότερες ψήφους από τη «La Lega». Τα πάμε πολύ καλά, γιατί έχω αναπτύξει μια γόνιμη φιλία με τον Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος είναι καλός άνθρωπος. Πρέπει να τον πλαισιώσουν λίγο, ούτε αυτός έχει δουλέψει ποτέ», είπε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μιλώντας σε κάποια μέλη του κόμματος του, μετά την ψηφοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δυο κομματικοί σχηματισμοί συμμετέχουν στο ακροδεξιό μπλοκ εξουσίας. Ο Σ. Μπερλουσκόνι αυτοκαθορίζεται πλέον ως «κεντρώος», αλλά ο Μ. Σαλβίνι έχει εκφράσει ακραίες αντιμεταναστευτικές απόψεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments